Berényi Sándor: Elbizonytalanodtunk, nem volt meg a gyilkos ösztön

Forray Gábor szerint szerencse is kellett a sikerükhöz - Csirke Ferenc szerint nincs semmi gond - Merim Mehmedovics szerint a rutin döntött.

DEAC - Serco - TF-BP 74-70

Berényi Sándor: Ha egy csapat a rájátszásra pályázik, akkor az újonc ellen kötelezően nyernie kell. Sejtettem, hogy a vendégek vért fognak inni, hiszen az előző meccsünk nem sikerült jól, érezhetően elbizonytalanodtunk. Több olyan szituációból nem tudtunk eredményesek lenni, amiből egyébként illene. A hárompontos vonalon túlról sem céloztunk jól. Mindezek ellenére többször is eldönthettük volna a találkozót, de nem volt meg bennünk a gyilkos ösztön. A legfontosabb győzelem, de sokat kell dolgoznunk, hogy kikerüljünk a hullámvölgyből.

Mehmedovics Merim: Jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat otthonában. Örülök, hogy a fiúk sok mindent megvalósítottak abból, amit a héten edzésen kértem tőlük. A tapasztalat hiánya döntötte el a meccset, hiszen míg a végjátékban a DEAC-nál több rutinos klasszis is a pályán volt, nálunk zömében fiatalok, akik még nincsenek hozzászokva az ilyen kiélezett szituációkhoz.

Kósa Tamás: Az első fordulóban aratott győzelmünk után túlzottan nagy volt az önbizalmunk, ami egy hétre rá Kecskeméten vissza is ütött. A Jászberény ellen összezavarodottan játszottunk, amit meg is büntettek. Tudtuk, hogy ma megtehetjük az első lépést afelé, hogy kilábaljunk a hullámvölgyből. Örülök, hogy ha nehezen is, de sikerült nyernünk.

Meleg Gergő: A végjátékban elkövetett pár hiba abszolút a rutinhiánynak tudható be. Faultgondjaink is voltak, így hiába játszottunk egész mérkőzésen összeszedetten, végül nem sikerült a győzelem.

KTE-Duna Aszfalt - Pécsi VSK-VEOLIA 84-82

Forray Gábor: Kétszeresen boldogok vagyunk. Egyrészt mert megszületett a csapatkapitányunk, Wittmann Krisztián kisfia, másrészt mert sikerült megszakítanunk a Pécs veretlenségét. Az utolsó két percben a sírból hoztuk vissza a meccset. A végén egy egyéni akció döntött a javunkra Green révén, de ehhez kellett a szerencse is.

Csirke Ferenc: Ahogy azt vártam, igazi küzdelmes mérkőzést játszottunk, nüanszok döntöttek. Nincs semmi baj, próbálunk javítani a Jászberény ellen.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus