Brandon Penn a rájátszásért küzdene a Jászberénnyel

A JKSE amerikai játékosa beszélt a leállásról, a következő szezonról és arról is, hogy miért választotta újra a jászberényi együttest.

A JKSE hivatalos honlapjának interjúja Brandon Penn-nel:

Milyen érzés volt visszatérni Jászberénybe a hosszú kihagyás után?

- Nagyon jó érzés volt visszatérni Jászberénybe, kicsit még mindig mérges vagyok, amiért márciusban be kellett fejezni a szezont. Nagyon szerettem volna, hogy a pályán harcoljuk ki a bennmaradást.

- Mi volt a legfontosabb tényező, ami miatt újra a JKSE csapatát választottad?

- Azért döntöttem a visszatérés mellett, mert a vezetőség és a vezetőedző is nagyon profin, komoly célokat kitűzve számított rám a következő szezonban. Karrierem ezen szakaszában ez nagyon fontos nekem. Áron a szezon törlése után is tett számos olyan dolgot a maradásom érdekében, amit nagyra értékeltem. Nagyon élvezem a csapat játékstílusát, úgy érzem, a lehető legtöbbet tudok kihozni magamból.

- Hogyan viselted ezt a közel 5 hónapos, hosszú kihagyást? Milyen jellegű edzésmunkát tudtál végezni ezen idő alatt és mivel töltötted a nyilvánvalóan megszaporodott szabadidődet a kényszerszünet során?

- Hazaérkezésemet követően az első két hónapban igazság szerint nem nagyon lehetett mit csinálni. Az edzőtermeket bezárták, a kosárlabdapályákat sem lehetett látogatni, ezért egy hosszabb szünetet tartottam. Később otthoni edzésmunkát végeztem, Pilatesszel és kültéri futással készültem a visszatérésre. Miután az edzőtermek kinyitottak, néhány barátommal elkezdtük a felkészülést a következő szezonra.

- Mit vársz az új szezontól?

- Szeretném, ha a csapat harcban lenne a rájátszásért, ebben a szezonban, úgy gondolom, bármi megtörténhet. Nem lesz egyszerű feladat, de keményen dolgozunk, annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat.

- Végezetül, mit üzennél a jászberényi szurkolóknak?

- Nagyra értékeltem azt a fogadtatást, amit tavasszal kaptam, bízom benne, hogy hasonló hangulatot tudunk varázsolni a mostani szezonban is. Számítunk a szurkolásra, mindent megfogunk tenni, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen arassunk győzelmet.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás - jkse.hu
Fotó, Slide - Gémesi Balázs, Jászberényi KSE facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus