Constantinides: a játékosok szégyent hoztak a szurkolókra és a klubra

A szív, a csapatszellem és Lóránt döntött a PVSK-Albán - Schmidt szerint most teljesen más volt az ASE - Alekszics szerint kijött a nagyobb rotációjuk - Bencze: a Falco győzelme sem lett volna érdemtelen. 

KTE-Duna Aszfalt - Egis Körmend 93-78

Forray Gábor, Kecskemét: Gratulálok a kecskeméti csapatnak és közönségnek. Nagy dolog ez, hogy play-offban vagyunk, nyertünk 3 mérkőzést. Le a kalappal a Körmendnek, nagy számmal dobták a triplákat, ez még inkább emeli fényét a győzelmünknek. Fel tudunk készülni a Körmendből, sikerült frissíteni a játlkosokat. Elöl támadásokban jó ritmusban, jó szögekből játszottunk. Meg volt szervezve, hogy honnan kell betalálni. Jól is védekeztünk, egy jól passzoló és dobó csapat vagyunk. Nincs ez még lefutva, nem fogunk most nagyon örömködni, mert vár még ránk egy körmendi fellépés és egy hazai is. Remélem, hogy a közönség látni fog egy jó meccset a csarnokban.

Antonis Constantinides, Körmend: Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek. A csapat, amint felül a buszra egy teljesen más arcát mutatja. Majdnem kétszer annyi pontot kaptunk, mint kedden és ez nagyon sok. Elképesztő munkát tettek le a pályára a kecskemétiek. Túl sok fiatal játékosunk van, ezért nem tudunk stabil formát mutatni. Meg kell találni a problémákat és kijavítani. Szégyent hoztak a játékosok a szurkolókra és a klubra, ezt kedden ki kell javítani.

Molnár Dániel és Forray Gábor (KTE) nyilatkozata a sajtótájékoztatón:

Atomerőmű SE – Szolnoki Olaj KK 82-96

Schmidt Béla, ASE: Gratulálok a Szolnoknak, bajnokesélyeshez méltóan játszottak. Főleg a mérkőzés első felében voltak jó szériáink, jól működtek a játékaink, ültek a külső dobásaink. Megpróbáltunk egyensúlyt fenntartani, de érződött, hogy fáradunk, koncentrációs hibáink voltak, amit a Szolnok meg is büntetett. Gratulálok a csapatomnak is, mert teljesen más képet mutattunk az előző meccsel összehasonlítva. Köszönjük a szurkolóink biztatását!

Dragan Alekszics, Szolnok: Készültünk a hazai csapatból, viszont az első negyedben nem sikerült megállítanunk a pick and roll játékukat. Végül sikerült javítani a hibáinkon, a mérkőzés végén kijött, hogy nagyobb rotációval tudtunk dolgozni. Sajnálom, hogy Ruják és Tarrant lesérültek, és nem tudtak játszani, szorosabb lehetett volna a játék a Paks számára. Bízom benne, hogy a következő meccsen is jól fogunk játszani, illetve abban is, hogy a vendégek hiánytalanul tudnak majd kiállni ellenünk. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy eljöttek! Gratulálok a paksi csapatnak!

A sajtótájékoztató felvétele:

PVSK-VEOLIA – Alba Fehérvár 79-82

Csirke Ferenc, PVSK-VEOLIA: Sikerült a keddi harmincpontos vereségből felállni, de most is sok volt az eladott labdánk és a kihagyott büntetőnk, a végén pedig Lóránt Péter rutinja döntött. Küzdöttünk, megnyertük a lepattanócsatát, de az Alba ellen nem elég negyvenhat százalékkal dobni a mezőnyből. Ne adjuk fel, mert van, amin még tudunk változtatni hétfőig, és szeretnénk legalább még egyszer a fantasztikus hazai közönségünk előtt játszani.

Dzunics Braniszlav, Alba Fehérvár: Kiegyenlített meccs volt, nagyrészt mi futottunk az eredmény után, mert nehezen találtuk a ritmust, de a szívünk és a csapatszellem döntött.

Csirke Ferenc a sajtótájékoztatón:

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 107-104 - három hosszabbítás után

Bencze Tamás, ZTE (nso.hu): Nagyon hektikus meccs volt, de ami a legfontosabb, életben maradtunk, és tovább is szeretnénk lépni. Jól kezdtünk, aztán hullámzó lett a találkozó, majd a végére topmérkőzés lett belőle. A rendes játékidőben volt lehetőségünk a győzelemre. El kell ismerni, ha fordított az eredmény, a Falco sikere sem lett volna érdemtelen. Rengeteget köszönhetünk szurkolóinknak, most igazán „hatodik emberek” voltak.

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Nagyon hosszú meccs volt, végül mégis csak egyetlen dobás döntött. Mínusz tizennyolcról jöttünk vissza. Volt tartásunk. A végén talán egy kicsivel szerencsésebb volt a ZTE, de a győzelme nem érdemtelen. Megyünk tovább, vasárnap ismét előnyt szeretnénk szerezni.

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus