Dzunics: Szerencsésebbek voltunk, de megdolgoztunk a sikerért

Az ASE vezetőedzője szerint végig küzdötték a meccset - Gasper Potocnik a védekezéssel elégedett volt, szerinte részben a sérülések miatt nem ideális rotáció miatt kapott ki az Olaj - Kovács Adrián úgy érzi, túl sok második esélyt engedélyeztek a Kecskemétnek - Váradi Kornél úgy véli, megérdemelt volt a DEAC sikere.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olajbányász 66-63

Dzunics Braniszlav (Atomerőmű SE): Először is azt gondolom, hogy ma este kicsit szerencsésebb csapat voltunk, de megdolgoztunk a sikerért. A második negyedben támadásban katasztrófális teljesítményt nyújtottunk, végig küzdöttük a meccset és a lepattanócsatát a végén megnyertük.

Gasper Potocnik (Szolnoki Olajbányász): Azt gondolom, hogy védekezésben azt csináltuk, amit terveztünk, a vereségben részben a nem megfelelő rotáció is benne van, van pár sérültünk. Támadásban nem voltunk precízek, pár kihagyott dobás elég is volt arra, hogy a mérkőzést elveszítsük. Gratulálok a Paksnak, megyünk tovább.


DEAC - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 67-59

Kovács Adrián (DEAC): A győzelem ellenére sok hibával kosárlabdáztunk, rengeteg második esélyt engedélyeztünk ellenfelünknek. Sajnos több sérültünk is volt, és faultproblémáink is akadtak, ami megnehezítette a rotációt. Külön szeretném kiemelni Polyák Lászlót, aki igazi csapatkapitány módjára sérülten is vállalta a játékot, és a nehéz pillanatokban a hátára vette a csapatot.

Váradi Kornél (Kecskemét): Megint rosszul kezdtük a mérkőzést, ami rányomta a bélyegét az egész találkozóra. Nekünk is voltak problémáink az összecsapást megelőzően, de ez nem is csoda, hiszen hetente kétszer kell pályára lépnünk. A legfontosabb, hogy játszottunk, ez a sportág és a kosárlabdabarátok közös érdeke. Megérdemelt hazai siker született, szerdán újra megütközünk.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás - hunbasket.hu
Fotó, Slide - Molnár Gyula, Paksi Hírnök

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus