Forray: Köszönöm ezt a fantasztikus estét

Constantinides szerint nem a megfelelő a pillanat arra, hogy okokat keressenek, szombaton bajnoki döntővel felérő mérkőzést játszanak. 

KTE-Duna Aszfalt - Egis Körmend 91-72

Forray Gábor, Kecskemét: Először is szeretném megköszönni a játékosoknak és a szurkolóknak a mai fantasztikus estét. Ezek a fiúk olyan sportteljesítményt raktak le az asztalra. Egy Körmendet, aki nagyon agresszívan játszott, meg tudtak verni, csak le a kalappal. A védekezésünk nagyon jól működött a Körmend ellen. Mindenkinek a helyezkedése tökéletes volt, mindenki jó ritmusban dobott, ezen felül jöttek az extra dobások is. Dániel előrelépett ,hiszen Tompson megsérült. 2-2 az állás, mit sem ér a győzelem, ha Körmenden kikapunk. A mai formát át kell vinni oda. Nekünk semmilyen veszteni valónk nincs. A Körmend, ha kikap, akkor vesztett. Megpróbálunk még egy lapáttal rátenni.

Antonis Constantinides, Körmend: Szeretnék gratulálni a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek. A legutóbbi körmendi mérkőzésen könnyebben nyertünk, megbeszéltük, miket kell kijavítani, amikor idegenben játszunk. Nem a megfelelő a pillanat, hogy az előbb említett okokat megkeressük. Készen kell lennünk arra, hogy szombaton nyerjünk és bejussunk az elődöntőbe. Mindegy, hogy 3:0-ra agy 3:2-re nyerjük meg a párharcot, tovább kell jutnunk. Meg kell találni a megoldást a Kecskemét ellen szombaton, mert ez egy bajnoki döntővel felérő mérkőzés lesz. Egyetértek a játékosommal, hogy eldőlt az első félidőben a mérkőzés. A Kecskemét annyi pontot dobott az első félidőben, amennyit összesen dobott Körmenden, ez mindent elmond a mai mérkőzésről.

Forray Gábor és Molnár Dániel szavai a sajtótájékoztatón:

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus