Forray: Realista vagyok, innen nem szoktak továbbjutni

Van, aki tulajdonképpen már szezont értékelt a 0-2-es hátrányban lévő edzők közül, mutatjuk, hogy mit nyilatkoztak a szerdai mérkőzéseket követően.

Sopron KC - Egis Körmend 89-90

Sabáli Balázs: Gratulálok a Körmendnek! Remekül kezdtünk, a mai játékunk összehasonlíthatatlanul jobb volt a párharc első meccsén nyújtott teljesítményünknél. Sajnos a két középső negyedben sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk olyan intenzitással játszani, hogy megtartsuk az előnyt. A negyedik negyedben nagy hajrát nyitottunk, remek volt a hangulat, de a végén nem nekünk volt szerencsénk. Null-kettő után nehéz bármit is mondani, de szeretnénk megismételni a mai játékunkat Körmenden, ahová nem feltartott kezekkel megyünk.

Matthias Zollner: Tudtam, és jeleztem is játékosaimnak, hogy az első, hazai környezetben simán megnyert mérkőzés után nehéz dolgunk lesz, ennek ellenére nagy előnyt adtunk ellenfelünknek. A folytatásban magunkra találtunk, fordítottunk, de az utolsó pillanatig és leheletéig küzdő Sopron nagyon megnehezítette a dolgunkat. Vezetünk kettő-nullra, de még nem nyertük meg a párharcot, gratulálok mindkét csapat szurkolótáborának a fantasztikus légkörhöz, amit a csarnokban teremtettek.

Angelo Curtis Warner: Remek hangulatú, fordulatos, nagyon hullámzó mérkőzés volt, amelyért azt gondolom, mind a két csapatot elismerés illeti. A végén mindent megtettünk, ellenfelünk kicsit szerencsésebb volt.

Ferencz Csaba: Gratulálok mind a két csapatnak, remek hangulatú igazi playoff-meccs volt. Szörnyű rosszul kezdtünk, nagy előnyt adtunk ellenfelünknek. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat, fordítottunk és elhúztunk, majd talán túl korán elhittük, hogy megvan a meccs, és ezt kihasználva a Sopron feljött, sőt fordítani is tudott. A végén kis szerencse is kellett a győzelmünkhöz, még egyszer gratulálok mind a két csapatnak!

JP Auto - JKSE - Pécsi VSK-VEOLIA 68-76

Nikola Lazics: A Pécs tulajdonképpen végig vezetve kontrollálta a mérkőzést, ezért megérdemelten nyerte meg a találkozót. Így sem lehet azonban egyetlen rossz szavam sem a játékosaimra, mert a szezon végére már igazán edzeni sem tudunk úgy, mint egy csapat. Sok sérülés sújt bennünket, de nem adjuk fel, megpróbálunk Pécsen javítani.

Csirke Ferenc: Ezúttal Budimir lépett elő főszereplővé nálunk, de Csirics védőjátékát is ki kell emelnem. Nagyot védekeztek a fiúk Pittsen is, aki – ha hagyják – akár negyven pontra is képes egy mérkőzésen. Senki ne gondolja, hogy könnyű lesz a pénteki mérkőzés, de nagyon szeretnénk megszerezni a továbbjutást jelentő 3. győzelmet.

Szigedi Bence: Végig nagy küzdelem folyt a pályán és rendre a Pécsnél volt az előny. A felzárkózás nagyon sok erőt kivett csapatunkból, és a végére már nem maradt erőnk semmire. Gratulálok a Pécsnek, megérdemelten győztek, de nem adjuk fel, megpróbálunk pénteken nyerni. 

Kameron Taylor: Nagyon kemény, hajtós meccs volt. Tudjuk, hogy a Jászberény nagyon jó csapat, és ezért nagyon figyelnünk kellett az eladott labdákra és a megfelelő védekezésre. Mindkettőt elég jól sikerült megoldanunk, így vezethetünk most 2-0-ra a párharcban.

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 56-85

Forray Gábor: Gratulálok, megérdemelten nyert a Falco. Az elmúlt időszakban, az elmúlt mérkőzéseken mindig probléma volt az, hogy rosszul kezdtünk, most a Falco ellen jól kezdtünk, majd a második negyedtől kezdve csak futottunk az eredmény után. Felkészültünk, jól védekeztünk és támadtunk az első negyedben, a második negyedben viszont a támadó játékunk gyenge volt, mondhatni semmilyen volt. Nem jó figurákat hívtunk, nem megfelelő dinamikával és intenzitással támadtuk a gyűrűt. Jól játszott a Falco, rossz passzokba és vállalásokba kényszerítettek minket, átrohantak rajtunk, pedig készültünk erre, mivel ez a legjobb fegyverük. Passzívak voltunk a labdával, ha nem tudunk jó dobóhelyzeteket kialakítani, akkor nem lesz jó dobásszelekció, rákényszerítettek a bravúrkosarakra, de ebben a periódusban ezek nem mennek be. Fiatalok jöttek be mind a két oldalon a mérkőzés végére, igyekeztünk, hogy csak magyarok legyenek a pályán. Természetesen nem olyan szerkezetbe, ahogy mindenki a saját pozícióján játszon. Köszönöm a szurkolóknak a türelmet, tiszteletből nem ezt érdemelték volna, de a szezont nézve szép eredményeink voltak. Sajnálom az utolsó két meccset, nem voltunk 100 százalékosak, de örülök, hogy vállalták a játékosaim a mérkőzést és ki tudtunk állni. Kellemes nyarat kívánok a szurkolóknak, van még egy mérkőzés, edző vagyok, optimista, de realista is, innen nem szoktak továbbjutni. Köszönöm az egész szezonnyi támogatást, bizakodóak vagyunk a következő szezonra, mérleget vonva erőn felül teljesítettünk, elkényeztettük a szurkolókat, mivel magasra tettük a lécet. A célunk és a teljesítményünk között valahogy fél úton kell meghúzni a vonalat, úgy gondlom hogy az lenne a reális, ezt a szezont kimaxoltuk.

Gasper Okorn: Először is köszönöm a szurkolóinknak, hogy ennyien elutaztak velünk. Nem igazán kezdtük jól a mérkőzést, álmosan léptünk pályára. A második negyedtől kezdve viszont jól kontrolláltuk a meccset, változtattunk a rotáción. Elégedett vagyok azzal, hogy kettő nullára vezetünk a három győzelemig tartó párharcban, de nem elégszünk meg ennyivel, nincs még ezzel vége, még egy lépés hátra van.

Molnár Dániel: Azt gondolom jól kezdtünk, viszont a második negyedben mintha pályán sem lettünk volna. Sajnos hamar 20 pontos hátrányba kerültünk onnantól kezdve pedig csak asszisztáltunk a Falco jó játékához. Megérdemelten győztek, gratulálok. Nagyon nehéz dolgunk lesz, próbálunk javítani pénteken.

Hódi Patrik: Köszönöm a szurkolóknak akik elkísértek, álmosan kezdtünk, de a második negyedben megtörtük a Kecskemétet, majd a harmadik negyedben folytattuk ezt, jól és gyorsan játszottunk. A párharc állása 2-0, de még nincs vége, ugyanilyen erőbedobással kell játszanuk.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olaj KK 97-103

Dzunic Branislav: Gratulálok a Szolnoknak, megmutatták, hogy még mindig jó kosárlabdát játszanak remek egyéni teljesítménnyel. Jó hangulatú meccset játszottunk, ez a hangulat, amit a szurkolók teremtettek minden dicséretet megérdemel. Nem vagyunk az eredménnyel elégedettek, sok hibával dolgoztunk, ez az ellenfél pedig kihasználta ezt.

Dragan Aleksic: Az első félidőben igazi európai kosárlabdát láthattunk, a második felvonásban azonban úgynevezett ”small ballt” játszott mindkét csapat, amiből jobban jöttünk ki. A végén volt egy kiváló játékos, aki megoldotta a nehéz helyzeteket, aztán Milosevic és Malesevic segített neki ezt a meccset eldönteni. A párharc még nincs eldöntve, a kérdés az, hogy ki fog tudni gyorsabban regenerálódni. Gratulálok a Paksnak, megyünk tovább.

Nick Faust: Ilyen csapat ellen nem szabad apró hibákat sem véteni, sajnos védekezésben és lepattanózásban nem voltunk erősek, volt lehetőségünk bedobni a külső dobásokat, ezen kell még javítanunk, bízom a csapatban, hogy vissza tudjuk hozni a párharcot Paksra.

Frank Áron: Gratulálok a Paksnak, ismét egy brusztolós, kemény mérkőzést játszottunk. Úgy gondolom, hogy a második félidőre sikerült feljavulnunk és gyorsindításokkal kosarakat szereznünk. Pénteken folytatódik a párharc, még nincs eldőlve semmi.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus