Interjú: D'Mitrik Trice határozott célokkal érkezett a ZTE-hez

"Ami a legfontosabb, hogy szeretnék minél több győzelmet aratni a csapattal és egy sikeres szezont futni." - D'Mitrik Trice

A Zalakerámia ZTE KK készített interjút kosárlabdázójával D’Mitrik Trice-val, részlet a cikkből: 

Az amerikai D’Mitrik Trice a nyáron csatlakozott együttesünkhöz. A 26 éves, 183 cm magas amerikai irányító az elmúlt szezont még Franciaországban kezdte,  aztán idény közben igazolt Lengyelországba, a Slask Wroclaw együtteséhez.  Egyik új játékosunkkal beszélgettünk az eddigi karrierjéről, illetve arról, hogy milyen tervekkel érkezett a Zalakerámia ZTE KK-hoz. 

3 hete csatlakoztál hozzánk. Melyek voltak az első benyomásaid a csapatról és a városról?

Én úgy látom, hogy egy nagyon jó csapatba kerültem. Sokat beszélgetünk egymással a pályán és azon kívül is. Edzéseken is sokat szoktunk segíteni egymásnak, ha épp kevésbé megy valami. Az edzői stábhoz is bármilyen kérdéssel fordulhatunk. Mindez  remek  alapot jelenthet ahhoz, hogy végre egy jó csapatunk lehessen. A város is tetszik, hiszen mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet a kosárlabda mellett.

Milyen elvárásaid vannak egyénileg és csapatszinten a következő szezonnal kapcsolatban?

Ami a legfontosabb, hogy szeretnék minél több győzelmet aratni a csapattal és egy sikeres szezont futni. Ez lesz idén a fő célom és boldog lennék, ha sikerülne bejutnunk a rájátszásba. Egyénileg szeretnék mindent kihozni magamból, ami bennem van. Nagyon örülnék neki, ha a bajnokság legjobb irányítói közé tudnék tartozni.

A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el.

 

Fotó, slide: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus