Ivkovics: Én szövetségi kapitány szeretnék maradni!

Szerinte nem tárgyalni kell, hanem meghosszabbítani a szerződését.

A magyar kosárlabda-válogatott felmondási idejét töltő szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan szerint, nincs szükség tárgyalásra az ügyében, hanem szerződése lejártával meg kell hosszabbítani azt. Úgy érzi felelősséggel tartozik a játékosokért és az őt befogadó Magyarországért is - írja az m4sport.hu.

Sosem mondtam, hogy rossz a viszony a szövetség és köztem. Ha jól emlékszem azt mondtam, hibáztam, hiszen egy szerződést nem tartottam be. De a házasságban is kritikus a hetedik év, nem?! Én úgy gondolom, hogy az elmúlt két selejtező adott egy választ. A játékosok a pályán adtak választ, nem is kell nyilatkozniuk, az érzelmeik mutatták, mit gondolnak. Eddig is százszázalék volt a hozzáállás, szerintem most volt százhúsz. Szinte köszönjük is az MKOSZ-nek, hiszen még jobban motiváltak minket. Vannak elnökségi tagok, akiket látni sem akarok, vannak akikkel családi viszonyban vagyok. Itt nem létezik fehér vagy fekete" - mondta Ivkovics.

"Én nem nyitott vagyok a folytatásra, én szövetségi kapitány szeretnék maradni! Ha azt mondom, nyitott vagyok, az azt jelenti, hogy tárgyalni fogunk. Ezt nem kell tárgyalni. Úgy gondolom, eddig is sokat kaptam a játékosoktól, jobbá tettek engem. Felelősséggel tartozom értük, felelősséggel tartozom Magyarországért, amely befogadott engem. Nem kell tárgyalni, meg kell hosszabbítani a szerződést. Nem kell azt nézni, hogy a múltban mi volt rossz, legyünk bölcsek, nézzünk előre."

fotó: fiba.basketball

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus