Ivkovics: Mindkét oldal megtanulta, hogy jobban kell kommunikálnunk

Azt mondja, hogy részéről nem volt kérdés. 

fotó: fiba.basketball

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Sztojan Ivkovics marad a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya - a szerződést az Európa-bajnokság végéig hosszabbították meg, az eddigi feltételek pedig nem változtak. Erről kérdezte Ivkovicsot a Nemzeti Sport:

"Részemről nem volt kérdés. Kissé szerencsétlenül alakult a helyzet, mintha az én és a szövetség kezéből is kicsúsztak volna a dolgok, de most már minden normális mederben zajlik. Örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Ez nem az én válogatottam vagy a szövetségé, hanem egész Magyarországé. Az elmúlt években rendre telt ház előtt léptünk pályára itthon, én is és a szövetség is felelősséggel tartozunk a drukkereknek és a csapatnak" - mondta a kapitány.

"Eddig sem volt anyagi kérdés vagy feltétel a munkával kapcsolatban, a szerződés feltételei ugyanazok, mint korábban, és a szakmai stáb összetétele sem változik. Kicsivel jobb és hatékonyabb kommunikációt igényel mindkét fél a továbbiakban, ezt is megbeszéltük, tisztáztuk. Mindkét oldal megtanulta, hogy jobban kell kommunikálnunk. Bodnár Péter főtitkárral és Szalay Ferenc elnökkel sohasem volt gondom, ahogy a játékosokkal sem, ez a legfontosabb. Hála istennek lezárultak a nyitott kérdések, aminek örülök."

A teljes interjú itt olvasható!

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus