Ivosevék ott vannak a BIG3 playoffjában

Ugyan vereséget szenvedtek, de ez is belefért, a magyar válogatott játékos 18 ponttal, 9 lepattanóval és 5 gólpasszal vitézkedett.

Egy hét pihenő után a Power csapata ellen lépett pályára az amerikai BIG3 alapszakaszának utolsó fordulójában az Aliens, melynek tagja a magyar válogatott Tomiszlav Ivosev is. Az együttes ugyan 51-45-ös vereséget szenvedett, de a többi mérkőzés alakulása miatt így is bejutott a playoffba, ami ebben az esetben egyfajta Final Fourt jelent, hiszen a bajnokság legjobb négy csapata vív meg a bajnoki címért.

A találkozón egyébként Ivosev az eddigi legjobb teljesítményét hozta: 18 pontal, 9 lepattanóval és 5 blokkal csapata messze legjobb játékosaként tündökölt - a kiosztott blokkok terén így végül az egész alapszakasz holtversenyben negyedik legjobbja lett. 

"Szerintem jó meccs volt, bár nem kezdtünk jól, de aztán lendületbe jöttünk - az volt a baj, hogy kicsit megvertük magunkat, mert amikor ritmusban voltunk, mindit elkövettünk egy-két olyan hibát, ami a koncentráció hiányából fakad, pl. elkéstünk, nem zártunk ki, elaludtunk védekezésben, eladtuk a labdát. Szerencsére azonban a vereség ellenére úgy alakult a tabella, hogy bejutottunk a playoffba. A Trilogy lesz az ellenfél, őket már legyőztük egyszer, szerintem van esély erre most is, ezzel együtt arra, hogy döntőbe jussunk. Most erre készülünk, csütörtök-pénteken utazunk Floridába, ott is fogunk edzeni pár napot, szerintem most kicsit keményebben fogunk játszani" - nyilatkozta a helyzetről a Kezdő5.hu-nak Ivosev. 

Az Aliens az alapszakasz megnyerő Trilogyval találkozik az elődöntőben vasárnap.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus