Jevtovics: Nem voltunk túl okosak

A center szerint az ASE a Jászberény és a Szeged elleni végjátékban is rossz döntéseket hozott, de voltak már ennél rosszabb helyzetben is.

Fájdalmas vereséget szenvedett hétvégén az Atomerőmű SE, hiszen a tolnaiak hazai pályán kaptak ki a Szedeáktól, hosszabbítás után, úgy, hogy néhány jobb döntéssel hozhatták volna a győzelmet. Ez a pofon különösen úgy jelent sokat, hogy a legutóbbi hazai meccsüket is hasonló körülmények között, kiegyenlített végjátékban, egy ponttal vesztették el, akkor a Jászberény ellen. A Kezdő5.hu Nikola Jevtovicsot, a paksiak centerét kérte meg, hogy értékelje a helyzetet.

"Azzal kezdeném, hogy rosszabb helyzetben voltunk a mostaninál egy hónappal ezelőtt. Most azért egy kicsit jobban állunk, bár sajnos elvesztettük a hazai meccsünket a Jászberény és a Szeged ellen is. Egyik mérkőzésen sem tudtunk negyven percig koncentrálni, a Jászberény ellen nem faultoltunk, amikor kellett volna és kikaptunk, míg a Szeged ellen az utolsó percben nem voltunk túl okosak, nem játszottuk végig a támadásunkat, esélyt adtunk nekik a hosszabbításra. Ott, a túlórában már esélyünk sem volt" - mondta Jevtovics.

"Ennek ellenére koncentráltnak és egységesnek kell maradnunk a folytatásban. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy akarjuk, de ettől érdekes ez a játék. A szezon hosszú, minden lehetséges, ebben a bajnokságban bárki megverhet bárkit. Remélem, hogy ott leszünk a felsőházban, megérdemeljük."

Az ASE így 8-8-as mérleggel a hatodik helyen áll a sűrű középmezőnyben, most viszont Szombathelyre látogat, ahol idén (sem) tudott még nyerni senki vendégként. "A következő ellenfelünk, a Falco nagyon jó csapat, főleg otthon, de talán itt az idő arra, hogy meglepetést okozzunk. Harcolni fogunk és megpróbáljuk elhozni a győzelmet."

Jevtovics egyébként jól érzi magát a klubnál, de úgy gondolja, hogy van még benne tartalék. "Szeretek Pakson lenni, elégedett vagyok, minden rendben. Szerintem én még nem mutattam meg a legjobb formámat, de a jövőben szeretnék ezek változtatni."

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus