Kiakadtak a Jászberény légiósai

Nem viselték jól a komolyabb vereségeket a JKSE játékosai.

Nikola Lazics, a JKSE vezetőedzője azt mondta a Magyar Kupa bronzmérkőzése után, hogy nem jó úton jár a csapata - erről beszélt a DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában Ruják Bence, a csapat játékosa.

"Két húszpontos vereséget szenvedtünk, rengeteg pontot kaptunk, eddig ez nem volt jellemző a csapatra, az egyik legkevesebbet kaptuk eddig a bajnokságban. Illetve a viselkedés nem volt mindig rendben a vereségek után, voltak összetűzések a pályán és az öltözőben is, nem viseltük jól, mindenki szeretett volna érmet nyerni, éreztük magunkban azt is, hogy akár a döntőbe is bejuthatunk. Ezek az összetűzések azok, amikre gondolhatott Nikola, de majd a héten meglátjuk, biztosan megbeszéljük" - mondta Ruják.

"Voltak kiabálások, de ez természetes, a meccs hevében mindenki mond olyat, amit nem gondol komolyn, vagy éppen rosszul látja és úgy gondolja, hogy igaza van. Ilyenkor ez heves szokott lenni, de ha csapattársként közbeszólunk, akkor egy idő után lenyugodnak és meg tudják beszélni a problémát. Itt nagyrészt a légiósokról volt szó, Pantelics például heves játékos, aki hamar fel tudja magát húzni, de jól átlátja a dolgokat. Ha jól emlékszem, itt egy védekezési dolgon kaptak össze, de semmi gond nem volt igazából, megbeszélték utána" - magyarázta.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus