Krivacsevics: Tudom, hogy sokkal többre vagyok képes

Bizonyítani akar az Egis Körmend új magasemere.

Az Egis Körmend Facebook-oldalán jelent meg egy interjú a csapat új magasemberével, Krivacsevics Márkóval.

A tavalyi évben a Pécs csapatában játszottál, most pedig visszatérsz Vas megyébe, hiszen a Falco után immáron a Körmend csapatához tartozol. Miért esett a választásod az Egis Körmendre? 
Úgy éreztem, hogy itt kiváló lehetőséget kapok arra, hogy megmutassam magam. Sok emberrel beszéltem a tervekkel kapcsolatban és nagyon megtetszett, amit itt hallottam, ezért úgy gondoltam, hogy ez lesz az ideális hely a karrierem szempontjából

Édesapád szép eredményeket ért el a csapatunk edzőjeként. Kikérted a véleményét mielőtt hozzánk igazoltál? 
Természetesen. Csak jót hallottam édesapámtól a klubról és az emberekről, akikkel együtt dolgozott Körmenden. Amikor kisebb voltam jártam meccsekre is, amíg ő volt az edző, és mindig lenyűgözött az itteni közönség és, hogy milyen hangulatot tudnak csinálni. Meg is fogalmazódott bennem, hogy egy ilyen közönség előtt milyen jó lenne egyszer játszani.

A tavalyi szezon nem lehetett könnyű számodra, hiszen sérülések hátráltattak. Hogy érzed magad jelenleg egészségügyi szempontból? 
Teljesen felépültem a sérülésből, jól érzem magamat jelenleg, és készen állok, hogy megmutassam az egészséges énemet.

Ezt igazán örömmel halljuk. Javában zajlik a felkészülési munka. Mik az első benyomásaid a csapatról, a szakmai stábról? 
Sok időt töltünk egymással a felkészülések alatt, ezért egyre jobban megismerem a srácokat. Tetszik a hangulat a csapatnál, és szerintem mindenki nagyon jó fej a társak  közül és a szakmai stábból is.

A munka mellett azért gondolom, hogy jut idő kikapcsolódásra is. Mivel töltöd az időt, amikor nem edzésen vagy? 
Edzések között leginkább pihenni szoktam, sorozatokat nézek és tőzsdézek kicsit. Legújabb hobbim pedig, hogy utazós videókat csinálok és szerkesztek, amiket az Instagram oldalamra töltök fel.

Milyen egyéni és csapat szintű célokat fogalmaztál meg magadnak a következő szezonra vonatkozóan? 
Szeretnék minél többet segíteni a csapatnak a pályán  és jobb eredményeket elérni az előző évekhez képest egyénileg és csapat szinten is. Tudom, hogy sokkal többre vagyok képes, amikor nem hátráltatnak sérülések, és ezt be is akarom bizonyítani!

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus