Lonzo Ball öccse lett Filipovity csapattársa Amerikában

A kaposvári Filipovity Péter beszélt honlapunknak az eddigi kinti tapasztalatairól és arról, hogy csatlakozik hozzájuk egy egészen nagy név is - ajánlottak már neki egyetemi ösztöndíjat és találkozhatott Patrick Ewinggal is.

Filipovity Péter az előző szezonban már kapott néhány percet a kaposvári első csapatban, megszerezte első kosarait is, nyáron azonban a váltás mellett döntött és a Spire Institute középiskola csapatában folytatta a kosárlabdát - az eddigi tapasztalairól kérdeztük.

"Eddig csak pozitív tapasztalatokat tudok mondani. Az edzéseink nagyon intenzívek, már-már keményebbek is mint a meccsek. A labdás edzés előtt mindig kondizunk egy órát, aztán következik csak a 2 órás labdás edzés, amiket elég gyakran egyetemi edzők is meglátogatnak, így volt szerencsém találkozni Patrick Ewinggal is. Az első itt töltött hónapomban felajánlották életem első D1-es egyetemi ösztöndíját az Eastern Michigantől. Eddig a csapatunk 3-0-ás mérleggel áll és 10.ként van rangsorolva az országban. A csapatban van két USA válogatott társam és a napokban fog hozzánk csatlakozni LaMelo Ball is, aki mindenképpen nagy erősítés lesz a pályán és a pályán kívül is" - mondta honlapunknak a fiatal tehetség.

LaMelo Ball a Los Angeles Lakers irányítójának, Lonzo Ballnak a testvére, információnk szerint pedig emiatt az is előfordulhat, hogy az ESPN közvetíti a csapat némelyik meccsét. LaMelo Ballt édesapja egy évvel ezelőtt vette ki az iskolából és az előző szezont a litván bajnokságban töltötte.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus