Meleg Gergő: A karantén után sétálni is jó volt

A PVSK centere beszélt a helyzetről.

fotó: pvsk-panthers.hu

A PVSK-Panthers honlapja készített interjút Meleg Gergővel:

Ha valakinek, akkor fiatal centerünknek, Meleg Gergőnek biztosan nem jött jól a hatósági karanténba zárás. Meleg ugyanis a felkészülés során egyre jobb formát mutatott, és kezdte igazolni azt, hogy bizony érdemes volt őt leigazolnia NB I. A csoportos együttesünknek. Ahogy megtudtuk tőle, azért lélekben már készült rá, hogy előbb utóbb el fog jönni az idő, amikor őket is eléri a karantén.

- Természetesen senki sem örül ennek, de számítottunk rá, így fel tudtunk készülni fejben is arra, hogy tíz napig nem mozdulhatunk – mondta fiatal tehetségünk. - Én igazából nem tartottam ettől, el tudtam magamat foglalni otthon, a négy fal között is. De azért be kell valljam, azért örültem, amikor kiengedtek végre minket.

Meleg Gergő azt is elárulta, hogy a lehetőségekhez mérten azért igyekezett mozogni is otthon, illetve kiemelte, hogy a klub biztosított számukra felszereléseket is az otthoni edzésekhez.

- Amikor letelt a hatósági karanténom, nem volt különösebb úti célom. Jó volt csak szimplán sétálgatni egy jót a friss levegőn! Amikor újrakezdtük az edzéseket, újra fel kellett vennünk a ritmust is, hiszen, bár próbáltunk otthon is edzeni a karantén alatt, azért a kettő mégsem ugyanolyan.

Bár a bajnokság eddigi eredményeit természetesen figyelemmel kísérte centerünk, az ellenfelek erejét illetően egyelőre nem akart messzemenő következtetésekbe bocsátkozni. Amikor arról érdeklődtük nála, hogy szerinte hogyan alakulhatnak majd az erőviszonyok, nem akart egyelőre konkrét csapatnevekkel előállni.

- Nem lehet ezt így előre megmondani – jelentette ki. - Én úgy érzem, hogy idén minden csapat kifejezetten jó kerettel rendelkezik, ezért kiegyenlítettebb lesz a bajnokság, mint az előző években.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus