Milosevics: Senki helyét nem fogom elvenni

Jó állapotban érzi magát a Falco légiósa. 

fotó: falcokc.com

A falcokc.com készített interjút a Szombathelyre megérkező Sztrahinja Miloseviccsel:

 - Sokkal jobban érzem magam február óta, amikor Debrecenbe mentem. A sérülés óta akkor érintkeztem először igazán kosárlabdával. Voltak gondjaim, fájdalmaim. A nyáron azonban ezek a problémák szerintem megszűntek, mert 6-7-8 hónapot végig edzettem. Igazán jobban vagyok, mint korábban, szerintem rendben leszek! Nyilván meg kell találnom a helyem a csapatban, és sok más dolgot is ki kell tapasztalnom. Türelmes leszek. Ha pedig gond lenne, akkor valami más megoldást kell találnunk.

- Benke Szilárd korábban csapattársad volt Szolnokon. Várod, hogy megint vele játszhass? Beszéltetek már? Ő is szerepet játszott abban, hogy ide írj alá?
- Döntésemet elsősorban a vezetőedzővel folytatott beszélgetés befolyásolta, sok mindenben egyetértettünk, például a csapatban betöltött szerepemben, azokban a dolgokban, amikkel segíthetem a csapatot ebben a korban. Nemcsak a játékommal, hanem például a tapasztalatommal, nemcsak a magyar bajnokságban, hanem szerte Európában. Beszéltem a másodedzővel is, és Benkével is. Benke jó srác, játékosként és emberként is nagyon kedvelem!

- Beszéltél a szerepedről. Mit vár el tőled Gasper Okorn a pályán kívül, az öltözőben?
- A tapasztalatomra számít, hogy erőt, egyensúlyt adjak a csapatnak. Idősebb játékosként, akinek fontos szerepe volt Szolnokon – Debrecenben nem, mivel kevés időt voltam ott -, ismerek rendszereket, olyan dolgokat, amiket át tudok adni a társaknak. Kész vagyok segíteni a csapatnak amiben csak tudok. Ha néha hátra kell lépnem, akkor megteszem. Nem fogom elvenni senkinek sem a helyét. Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Nagyon komoly erőt képviselő csapatnak tűnünk, profik vesznek majd minket körül, emiatt is boldog vagyok! Volt fél napom felfedezni a várost is, nagyon szép!

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus