Mindenki szerint ugyanaz döntött a Pécs javára

Mindkét edző és a két megkérdezett játékos is ugyanazt emelte ki.

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend 68-64

Csirke Ferenc: Gratulálok a csapatnak és a közönségünknek is. Fantasztikus volt ez a hangulat, ennyi ember régen volt a Lauberben meccsen. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk, ez egy nagyon fontos mérkőzés volt számunkra. Szerdán két fáradt csapat fog találkozni, és az fog nyerni, aki jobban dob. Ma a triplákat mi jobban dobtuk, ezzel tudtunk nyerni. Hat napon belül Körmenden másodszor nyerni az extra kategória lenne, de ha már itt vagyunk, szeretnénk döntőbe jutni.

Matthias Zollner: Igazi szoros elődöntős csata volt, amin mindkét fél nyerhetett volna. A hajrában két fontos dobást kihagytunk, ráadásul a triplákat is nagyon rossz százalékban dobtuk a mérkőzés alatt. Szerdán sok mindent eldönthet a dobóforma.

Pongó Máté: Egylabdás mérkőzést játszottunk, amin talán a fáradtság is befolyásolta, hogy ilyen kevés kosár született mindkét oldalon. Úgy gondolom, hogy csapatszinten jobbak voltunk, és a triplákat is jobban dobtuk, talán ez döntött a mi javunkra. A közönségünknek köszönjük a támogatást, teltház előtt játszhattunk, ez nagyon sok erőt adott nekünk. Iszonyatosan küzdött az egész csapat, mindenki nagyon akarta ezt a győzelmet. 2-2, szerdán megyünk Körmendre, ott is mindent meg fogunk tenni a döntőbe jutásért.

Takács Kristóf: Gratulálok a Pécsnek, nagyon jól küzdöttek. Úgy érzem a védekezésünk rendben volt, de a támadásaink nem mindig működtek, nem volt elég gyorsindításunk, és a dobásaink sem nagyon ültek. A kezünkben volt a győzelem, ennek ellenére nem sikerült nyernünk. Szerdán folytatjuk, hazai pályán mindenképp győzni szeretnénk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus