Okorn a védekezésre mutatott rá a körmendi vereség után

Nyilatkozatok a vasárnapi NBI/A-s mérkőzések után.

Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 95-88

Matthias Zollner: Úgy gondolom, hogy ma egy nagyon jó mérkőzést láthattunk. Különösen a kosárlabda rajongóknak ez egy tökéletes mérkőzés. Magas fordulatszám, érzelmekben gazdag, sok ponttal. Nekünk edzőknek, ez nem mindig így van. Mi szeretünk kevesebb pontot látni, jobb védekezést és jobb játék kontrollt. Megérdemelten győztünk, mert küzdöttünk a lepattanókért, ahol volt egy kis hátrányunk, mert nem vagyunk elég atlétikusak, de megoldottuk, hogy közel legyünk és ne legyen nagy különbség és emiatt tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Gasper Okorn: Gratulálok a Körmendnek, megérdemelten győztek. Többé kevésbé ők voltak a dominánsak. Mi nem voltunk képesek jól védeni az egy-egyeket. Az egy-egy védekezésünk túl gyenge volt idegenben. Ha kapsz 95 pontot idegenben, akkor kicsi az esély megnyerni a mérkőzést. Biztosan a védekezésünk nem volt a legmagasabb szinten. Próbáltunk zónáról emberfogásra váltani, de a Körmend többé kevésbé mindenre megtalálta a választ. Előre kell néznünk és meglátjuk, hogy mi fog történni a play-offban. Még egyszer gratulálok a Körmendnek.

TJ Price: Úgy gondolom, hogy általánosságban ez egy jó mérkőzés volt. A szurkolóknak is, mert mindkét csapat küzdött. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat izgatott volt, mert nagy riválisok. Mindenki keményen játszott. Úgy gondolom, hogy mi szemszögünkből a legjobb teljesítményt nyújtottunk. De a mérkőzés nagy részében keményen küzdöttünk és meglett az eredménye.

Váradi Benedek: Először is gratulálok a Körmendnek. Jobban játszottak, mint mi. Én azt gondolom, hogy megérdemelten nyertek. Végig kontrollálták a mérkőzést. Amikor gödörbe kerültek, mindig volt egy játékos, aki visszahozta őket, ill. megcsinálta újra a 10 pontos előnyt. Igazából sok mindent nem tudok okosat mondani, tényleg jobban játszottak. Mi küzdöttünk, hajtottunk. Köszönjük a szurkolóinknak. Nagyon nagy hangulat volt a csarnokban. Szeretnék gratulálni a Körmendnek az Alpok Adria győzelemhez is. Még egyszer gratulálok és megyünk tovább.

Zalakerámia ZTE KK - DEAC 101-86

Bencze Tamás: Nagyon örülök, hogy végre nyertünk. Győzelmi kényszer alatt kosaraztunk az utóbbi hetekben, most talán felszabadult egy pszichés gát. Jobban játszottunk, de még sokat kell javulnunk, köszönjük szurkolóinknak a kitartást, s kellemes ünnepeket!

Berényi Sándor: Ilyen százalékkal dobni, mint amit mi tettünk, nem sok csapat tudna nyerni, mi sem tudtunk. a múltkor extra volt a dobóteljesítményünk Zalaegerszegen, most pedig pocsék. Ennek ez lett az eredménye. Gratulálok az egerszegieknek.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus