Okorn: Az érdem a fiúké, én csak egy edző vagyok

Perl Zoltán szerint kis koruk óta erről álmodoztak - Váradi Benedek is megszólalt - Matthias Zollner és Németh Ákos értékelése.

Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 89 - 96

Matthias Zollner, Körmend: Megérdemelten nyert a Falco, ebben a sorozatban ennyire voltunk képesek. Harcoltunk, küzdöttünk, de jobb volt az ellenfél. Mario Delas alapvetően befolyásolta a párharcot, nélküle nem ugyanaz a csapat vagyunk, mint vele. 

Gasper Okorn, Falco: Boldog vagyok, mert úgy érzem, megérdemelten lettünk bajnokok. Az érdem a fiúké, én csak egy edző vagyok, aki magára vállalja a felelősséget. Nagyszerű szezont zártunk, s végre megnyertünk egy döntőt.

Váradi Benedek, Falco: Nagyon boldog vagyok, elértük a célunkat amiért hosszú idő óta küzdöttünk! Zsinórban két elvesztett bajnoki döntő van mögöttünk, és idén elbuktunk a Magyar Kupa fináléjában is. De nem törtünk meg, nem adtuk fel, igyekeztünk tanulni az elkövetett hibákból – mert véletlenül nem lehet kikapni. És most nem hibáztunk! Köszönöm a szurkolóknak, hogy a nehéz időben is kiálltak mellettük, ők is nagyon megérdemelték ezt a diadalt.

Perl Zoltán, Falco:  Kicsi korunk óta erről álmodoztunk, ezért dolgoztunk – még most is nehezen hiszem el, hogy sikerült! Furcsa, mozgalmas szezon van mögöttem, voltam mély hullámvölgyben is, de a lényeg az, hogy a Falcóval a csúcsra értünk, hogy valóra váltottuk az álmainkat, hogy bajnokságot nyertünk! Nagyon boldog vagyok, és remélem, hogy a fantasztikus szurkolótáborunkat is boldoggá tettük!

Németh Ákos, Körmend: Nem könnyű megszólalni egy ilyen mérkőzés után. A Falconak gratulálok, hiszen megnyerték a bajnokságot. Nyilván, mindenki csalódott, tényleg nehéz megszólalni. Sajnálom, hogy így sikerült a mérkőzés. Hasonlóan alakult, mint az első. A harmadik negyedben vezettünk 5 ponttal, aztán a végére ismét győzött a Falco. Úgy gondolom, hogy kiadtunk magunkból mindent, úgyhogy szégyenkeznivalónk nincs és még egyszer gratulálok a Falconak, hogy sikerült megnyerniük a bajnokságot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus