Okorn: Magamra vállalom, ennél bővebben nem kommentálom

Váradi szerint sokkal többet kell egymásnak segíteniük - Bencze Tamás hihetetlenül boldog - Forrayék a Ferencz-Csorvási duóra készültek - Zollner szerint csapatként jobb volt a Kecskemét.

KTE-Duna Aszfalt - Egis Körmend 88-85

Forray Gábor: Köszönöm a szurkolóknak a fantasztikus estét, nélkülük nem sikerült volna. Gratulálok a Körmendnek és Matthias edzőnek, jól felkészültek, jó meccs volt. Nem tudott egyik csapat sem újdonságot mutatni. Jól kezdték az első negyedet, mi a harmadikat. Fej-fej mellett haladtunk, teljesen reális hogy ilyenkor a végén 1 labdás meccs lesz. Szerencsénk volt meg kell hagyni, de mi azért rengeteget tettünk ezért. A Körmend egyénekben jobb, mi csapatjátékban. Óriási energiákat mozgosítottunk, hogy a villámgyors atléta amerikai játékosaikat megfogjuk. Kulcs volt szerintem, hogy Ferenc Csaba nem dobott pontot sok pontot, külön készültünk a kinti dobásaira, illetve Csorvási Milánra is nagyon készültünk, kettejük pontjait sikerült kivenni a meccsből ez volt számunkra a kulcs, az amerikaiak mindig dobják a saját pontjaikat, ezért készültünk a két magyar játékosra. Külön örülök, hogy Németh Ákos feljött harmadik magyarnak, és nagyon pozitív meglepetést okozott, úgy, ahogy nálunk Kucsera Dániel. Mindketten bátran és jól játszottak. Ránk nézve hízelgő az egálban maradás, komoly éremesélyes célú csapatot győztünk le. A végjátékban bárki bármit mondhat, de kell a szerencse is, most nekünk jött ki. Készülünk a következő meccsre bízva végre az idegenbeli győzelemben.

Matthias Zollner: Gratulálok a Kecskemétnek. Nagyon szoros mérkőzés volt a végéig, az ilyen meccseket csak apróságok döntenek. Három negyeden keresztül jól játszottunk, a 3. negyedben a Kecskemét volt jobb. A Kecskemét jobban játszott mint csapat. Idegenben még van mit javítanunk.

Kucsera Dániel: Örülünk a győzelemnek, éremesélyes csapat ellen tudtunk győzelmet aratni. Úgy játszottunk, ahogy felkészültünk, mindent sikerült megvalósítanunk a meccsen is. Remélem Sopronban is sikerül nyerni.

Németh Ákos: Gratulálok, sajnálom, hogy nem tudtunk győzni. Nem törtük meg az átkot, 7 éve nem tudunk nyerni Kecskeméten. Keményen védekeztünk az első félidőben, a másodikban azonban elszortunk sok labdát. Megvolt az esélyünk a végén, de a labda kifelé pörgött. Ebből kell tanulni, készülünk a következő ellenfélre.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 103-100 - hosszabbítás után

Bencze Tamás: Nagyon örülök a győzelemnek és gratulálok a játékosoknak és a közönségnek. Sablonosnak tűnik, de aki itt volt az látta, hogy ez egy közös siker volt. Nagyon jól kezdtük a meccset, de a második negyedben nem jól reagáltuk le az ellenfelünk sokkontaktos védekezését. Feszültek lettünk és is és a harmadik negyedre meg túlságosan megnyugodva jöttünk ki, ami egy nagyon gyenge védekezéssel párosult és közel 20 ponttal elengedtük a Falcót. Az utolsó negyedben mindent egy lapra tettünk fel. Ez meghozta a ritmust, az ellenfél pedig elbizonytalanodott. Nagyon nagy eredmény ez, hihetetlenül boldog vagyok.

Gasper Okorn: Először is gratulálok a ZTE-nek. A többit magamra vállalom, ugyanis mínusz 17 pontos előnyről nem szabadna kikapni. Ennél bővebben nem kommentálom a meccset, hiszen mindenki látta mi történt.

Bernard Thompson: A harmadik negyedben nagyon rosszul védekeztünk, aztán elkezdtünk koncentrálni támadásban és voltak gyors indításaink, amikkel feljöttünk. Bekeményítettünk védekezésben és egy szoros végjátékban győzni tudtunk.

Váradi Benedek: Gratulálok a Zalaegerszegnek, mert nagyot küzdve jöttek vissza a meccsbe. A harmadik negyed rendben volt, de a negyedikben leblokkoltunk és sokat hibáztunk. Azt hiszem, hogy a jövőben sokkal többet kell egymásnak segítenünk, csapatként.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus