Okorn: Nem szép, de fontos győzelmet arattunk

Ales Pipan szerint a TF a második félidőben abbahagyta a kosárlabdát - értékelések a pénteki élvonalbeli meccsek után.

KTE-Duna Aszfalt - Serco - TF-BP 78-68

Forray Gábor: Gratulálok a csapatnak. Köszönöm a szurkolóknak, hogy az első félidőben is amikor több tetemes előnyt szerzett a TF, szurkoltak és bíztatták a csapatot. Tudtok, hogy kemény mérkőzés lesz, a meccset nagyon gyengén kezdtük. Semmi extrát nem változtattunk a második félidőre, elkezdtünk odafigyelni és keményebben védekezni. A magyar bajnokságban nincsenek gyenge csapatok, minden csapat nagyon erős. A TF csapata is egy nagyon küzdős csapat. Azt gondolom a mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk, a második félidőben átvettük az irányítást ennek köszönhetően sikerült nyerni a mérkőzést.

Ales Pipan: Gratulálok Kecskemétnek. Az első félidőben jól játszottunk, a második félidőben pedig abbahagytuk a kosárlabdát. Amikor 10 ponttal vezettünk, rengeteg hibát vétettünk, sok rossz döntésünk volt. Rossz döntéseink voltak a kritikus szituációkban, ez az oka hogy elvesztettük a mérkőzést. Sok könnyű kosarat kaptunk.

Mészáros Máté: Azt gondolom, hogy nagyon kemény mérkőzést játszottunk. Ez a TF csapat nem az, akivel az előző félévben játszottunk, sokkal erősebb. A második félidőben sokkal keményebbé vált a védekezésünk. Ez egy kemény csapat nem lehet fél vállról venni őket.

Beák Gábor: Sajnos elveszítettük a mérkőzést. Nagy részben kézben tartottuk, jól kezdtük. Azokat a hibákat, amiket vétettünk nem engedhetjük meg magunknak. Jó csapatok ellen tudunk jól játszani, ezt a Kecskemét ellen is sikerült megmutatni. Ha a hibákat sikerült volna kiküszöbölni, akkor nyerhettünk is volna. Gratulálok Kecskemétnek.

Pécsi VSK-VEOLIA - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 57-65

Csirke Ferenc: Extra védekezést hoztunk, mert a Falcótól csak hatvanöt pontot kapni negyven perc alatt az figyelemre méltó teljesítmény. Sajnos Pongó Máté begörcsölt a negyedik negyedre, szinte fél lábon játszotta végig a hátralévő meccset, irányító nélkül pedig nehéz a Szombathely ellen támadni. Veljko Budimir egész héten nem edzett, sérülten vállalta a játékot, hiányzott Simon Kristóf és Antóni Csanád is, de nem sorolom tovább a jelenlegi problémáinkat. Szurkolóink megint kitettek magukét, köszönjük a szenzációs hangulatot, sokat jelentett ez nekünk.

Gasper Okon: Nem szép, ám fontos győzelmet arattunk. Ez a Magyar Kupa után kellett nekünk. Amikor a második félidőben Kameron Taylort sikerült lelassítanunk, és az utolsó perceket kontrollálni tudtuk, akkor nyertük meg a mérkőzést.

Horti Bálint: Dobtunk ötvenhét pontot hazai pályán, ami nagyon kevés. Ez annak is köszönhető, hogy a Falco nagyon hatékonyan kontrollálta a támadásainkat, főleg a második félidőben védekeztek jól. Sokszor túlcipeltük a labdát, vagy eladtuk.

Perl Zoltán: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, teljesen ritmustalanok voltunk mind támadásban, mint védekezésben. Sokszor könnyű kosarat engedtünk a Pécsnek, ők pedig éltek a lehetőségekkel. A félidő után tudtunk váltani, és egy nagyon jó védekezéssel folytattuk a meccset. Nem volt ez egy szép mérkőzés, sok volt a küzdelem, de az a lényeg, hogy nyerni tudtunk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus