Okorn szerint a Szolnok a favorit, Potocnik nem gondol erre

Íme a két vezetőedző véleménye a fináléról.

fotó: falcokc.com

Az nso.hu kérdezte meg a szombaton kezdődő magyar bajnoki döntő két résztvevőjének edzőjét - íme Gasper Potocnik és Gasper Okorn esélylatolgatása.

„Szeretnénk élvezni a párharcot az ellen a csapat ellen, amely az évad előtt a fő favoritnak számított. A hazai pálya előnye velünk lesz, a szurkolóinktól biztosan ugyanúgy megkapjuk a támogatást, ahogyan mindig. Nem akarok arra gondolni, ki az esélyes, megteszünk mindent, csakúgy, mint a korábbi összes meccsünkön. A Falco elleni korábbi mérkőzéseink sem számítanak, az évad más szakaszában járunk most, tiszta lappal kezdünk. Aktuálisan a felkészülés és még inkább a csapatok, pontosabban a csapatjáték ereje dönthet” – tekintett előre Gasper Poticnik, az Olajbányász trénere.

„Sokan mondják, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt, és nemcsak az alapszakasz eredményei miatt, hiszen mindkét fél megérdemelten jutott el ilyen messzire. A Szolnok a favorit, rajta lesz a teher, mi a második helyről érkezünk, és ezt szeretnénk az előnyünkre váltani – a pályahátrány ebből a szempontból megnyugtatólag hathat, és a mi együttesünk is jó minőséget képvisel” – mondta Gasper Okorn, a Falco edzője.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus