Potocnik a jobb folytatásban reménykedik

Kemény meccset játszott a Körmend és a Sentjur - az első félidőben a vendégek irányítottak - a Körmend nem találta saját ritmusát.

Az Egis Körmend tegnap esti, KK Sentjur elleni győzelme után az MTE TV készített felvételt a mérkőzést követő sajtótájékoztatóról.

Marcus Williams: - Nagyon szoros meccset játszottunk. Nagyon agresszíven jöttünk ki, győzni akartunk. A szünet után fordult a kocka, de így is volt esélyünk a sikerre.

Steven Davis: - Ez egy jó, szoros és kemény mérkőzés volt. A vendégcsapat már az elején meglepett minket, emiatt rosszul lepattanóztunk, és a dobásaink sem sikerültek. Igyekeztünk ezen javítani, ennek köszönhetően nyertük meg a meccset.

Andrej Zakelj: – Úgy érzem, hogy jól játszottunk, az első félidőben mi irányítottuk, okosan szerveztük a játékot. Igyekeztünk megakadályozni a hazaiak távoli dobásait, és ezt hatékonyan tettük. A második félidőt viszont rosszul kezdtük, és máris jöttek a jó hazai dobások. Mi különösen támadásban, ahol nem járattuk jól a labdát, nem voltunk elég kemények. Bár a végén kemény védekezéssel felzárkóztunk, a Körmend megérdemelten nyert.

Gasper Potocnik: – Először is gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez. A kemény küzdelemért a Sentjurnak is, mert ahogy mások is mondták, nagyon nehéz mérkőzés volt. Szinte végig kerestük a saját ritmusunkat, néhány rövid periódus kivételével nem ebben játszottunk. Remélem, a következő meccsekre javulni tudunk, mert fontos találkozó vár ránk. A Sentjur meglepett minket az egy-három-egyes zónájával, emiatt voltak gondjaink, hibáink az első félidőben. A folytatásban már sokkal jobban játszottunk, különösen a harmadik negyedben. Aztán a negyedik játékrészben megint rosszul védekeztünk, legközelebb jobban kell játszanunk! Minden jót kívánok a Sentjurnak a következő mérkőzésekre, mi pedig várjuk a folytatást!

Forrás - MTE TV

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus