Rájátszásba jutna idén az Oroszlány légiósa

Mohácsi Máté óvatosabb, ő a bennmaradásról beszélt.

A szezon közeledtével hétről-hétre három-három játékosát kérdezi az OSE honlapja az élvonalbeli szereplés várakozásairól, az alakuló csapatról és a nyári szünetről. Ez alkalommal Remy Abell, Illés Máté és Mohácsi Máté válaszolta meg a kérdéseket: 

Remy Abell: „Az első élvonalbeli szezonunkban szeretném, ha a csapat a rájátszásig menetelne. Kiváló edzőnk és szakmai stábunk van, megtartottunk játékosokat a tavalyi bajnok csapatból, az újonnan érkezők pedig segítségünkre lehetnek a magasabb osztályban. A nyáron sokat edzettem, néhány nyári tornán is részt vettem, emellett természetesen sok időt töltöttem a barátaimmal és a családommal. Várom már nagyon, hogy kezdődjön a bajnokság!"

Illés Máté: „Izgatottan várom az előttünk álló szezont, a tavalyi sikeres évünk után egy teljesen új fejezet kezdődik, viszont a céljainkon abból a szempontból semmit nem változtat, hogy minden mérkőzésen a maximumot fogjuk nyújtani, felkészülünk becsületesen és közösen szurkolóink segítségével kizárólag a győzelem fog előttünk lebegni. Azt gondolom, hogy a keretünket viszonylag hamar sikerült összeállítani, ez abszolút pozitív, hiszen teljes csapattal tudjuk megkezdeni a felkészülést, a közös munkát, amiből ismerve az edzőnket nem lesz hiány, hiszen stabil csapatot szeretnénk alkotni az előttünk álló A csoportos szezonban! Nyaranta edzéssel szoktam tölteni hétköznapjaimat, igyekszem a lehető legtöbbet fejlődni, valamint családommal, barátaimmal találkozok, pótoljuk azt a közös időt amiből szezon közben kevesebb jut."

Mohácsi Máté: „Abszolút bizakodóan várom a következő szezont, azt gondolom, hogy nagyon megérdemelte ez a klub és a város, hogy élvonalbeli együttese legyen! Szerintem pozitív, hogy már megtaláltuk a légiósainkat is, ezért már az elejétől közösen tudunk készülni, illetve a csapat magyar játékosai is jól ismerik egymást. Jóslásokba nem igazán szeretnék bocsátkozni, de szerintem az első évünkben a magabiztos bennmaradás a legfontosabb, bár remélem el tudunk kapni egy-két nagy csapatot is a katlanunkban, és tudunk meglepetéseket okozni! A nyár első hónapja nekem gyakorlatilag kosárlabdával telt, hiszen egész júniusban a 3x3-as válogatottal edzettünk és játszottunk tornákon. Júliusban a lehető legtöbb időt töltöttem a családommal, feleségemmel, a kislányommal pedig minden pillanatot szeretnék kihasználni. Természetesen emellett csinálom az OSE nyári kondicionális programját, hogy jó erőben érkezzek a felkészülés kezdetére, augusztusban pedig párhuzamosan készülök a csapattal és a válogatottal, hiszen augusztus végen Debrecenben Európa-bajnokság következik."

fotó: oselions.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus