Szabó Zsolt: Bízom benne, hogy ez a győzelem lendületet ad

A ZTE rutinos magasembere ezúttal is oroszlánrészt vállalt csapata sikeréből, kiváló játékkal segítette hozzá a zalaiakat a Sopron idegenbeli legyőzéséhez.

Szabó Zsoltot, a ZTE magasemberét kérdeztük:

Mindenek előtt gratulálunk a Sopron elleni sikerhez! Hogy érzed, mim volt a győzelmetek kulcsa?

Egész héten a Sopronra készültünk, különös figyelmet fordítva a védekezésre. Talán az volt a kulcs, hogy mérkőzés közben mikor kellett, sikerrel tudtunk változtatni a védekezésünkön majd a második félidőre a támadásaink is gyorsabbak lettek.

Neked személy szerint is kiválóan ment a játék, idei legjobb teljesítményedet nyújtottad, második tripláddal pedig gyakorlatilag lezártad a meccset. Kezded megtalálni a formádat?

Örülök, hogy jól ment a játék, de nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy a csapat megszerezte ezt az idegenbeli győzelmet.

A ZTE eddigi szereplésére talán a hullámvasutazás a legjobb jelző, hiszen előbb nyertetek Kaposváron, majd a Falco elleni idegenben, aztán az újonc Oroszlány ellen otthon szenvedtetek vereséget, hogy aztán bravúrgyőzelmet arassatok idegenben. Véleményed szerint mi lehet a háttérben?

Jól indítottuk a szezont Kaposváron, aztán az Oroszlány elleni vereség nagyon nagy csalódás volt számunkra Igaz, két meghatározó játékosunk nem léphetett pályára, de ez nem mentség semmire, ez az eredmény semmiképp nem volt elfogadható számunkra. Szerencsére most Sopronban talán sikerült javítani ezt a hibát. Bízom benne, hogy ez a győzelem lendületet ad nekünk a következő meccsekre. 

Szerinted milyen lesz az idei bajnoki szezon, mely csapatok lehetnek ott a végelszámolásnál, illetve meddig juthat idén a zalai csapat?

Meglátásom szerint az idei szezon is hasonlóan kiegyensúlyozott lesz, mint ahogy azt az előző években megszokhattuk. Örülnék neki, ha idén elérnénk a kitűzött célokat, nem engedhetünk meg magunknak még egy hasonló szezont, mint a tavalyi.

Fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus