Szegeden dolgoznak, de megviseli őket a helyzet

Kerpel-Fronius Balázs beszélt a csapat helyzetéről.

fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook

A szerdára kiírt, Oroszlány elleni meccse is elmaradt a Naturtex-SZTE-Szedeáknak, így már két találkozót sem tudott lejátszani a csapat az idei szezonban.

"Ez egy nagyon furcsa állapot, nem is tudnám semmihez hasonlítani. Egy ilyen szituáció után, amikor a meccs reggelén jön a hír, hogy mégsem játszunk, nagyon nehéz átállni arra, hogy edzenünk kell tovább, és maradjunk élesek a hétvégére. Dolgozunk, de nem mondom, hogy nem viseli meg mindez a csapatot, már nagyon játszanánk" – mondta a helyzetről Kerpel-Fronius Balázs, a csapat játékosa a Szedeák Facebook-oldalán.

"Egyike vagyunk annak a hat csapatnak, amely még nem játszott bajnoki mérkőzést ebben a szezonban: ha minden jól megy, vasárnap 18 órától, a Jászberény vendégeként már mi is bemutatkozhatunk ebben az idényben. Egy alapozást végigcsináltunk, mégsem játszunk. Úgy gondolom, minél tovább toljuk, annál nehezebbé válik az első meccs, gyakorlatilag bárki ellen játsszuk is azt. Épp ezért azt gondolom, hogy elég nehéz lesz a Jászberény elleni mérkőzés is. Az emberben ott mocorog, hogy mi van, ha most sem játszhatunk, de nincs mit tenni, újra fel kell készülnünk. Mentálisan mindenki számára megterhelő a jelenlegi helyzet" – zárta Kerpel-Fronius Balázs.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus