Szekulovics és Dzunics szerint is megérdemelt a Falco győzelme

Berényi: ez a meccs jellemezte a szezonunkat - Lazics büszke a csapatára - Sabáli szerint ezt a sírból hozták vissza, reméli, hogy elmúlnak a feszültségek.

Falco-Vulcano Energia KC - Alba Fehérvár 82-72

Szrecsko Szekulovics, Falco: Nagyon nehéz volt két vereség után visszatalálni a helyes útra, de sokat dolgoztunk az elmúlt napokban, ennek pedig meg is lett az eredménye. Szigorú, küzdelmes mérkőzés volt, de a nagy részében a mi akaratunk érvényesült, megérdemelten nyertünk. Tettünk egy lépést a második hely felé, ám még nem értük el a célunkat – szerdán a Körmendet is le kell győznünk! A szurkolók sokat segítettek, köszönjük a támogatást, kellettek ők is a sikerhez.

Dzunics Braniszlav, Alba: Tetszett a meccs, mert mindkét csapat nagy energiával vetette bele magát a küzdelembe, playoff-hangulata volt az összecsapásnak. Gyors volt a játék, mi pedig sokat hibáztunk. Ráadásul a találkozó jelentős részében futottunk az eredmény után – megérdemelten nyert a Falco.

DEAC - JP-Auto JKSE 98-92 - hosszabbítás után

Berényi Sándor, DEAC: Ez a mérkőzés jellemezte az egész szezonunkat. Lassú kezdés után, ígéretes folytatás, majd mély hullámvölgy. Minden jó ha a vége jó, örülünk a 11. helynek.

Nikola Lazics, Jászberény: Érdekes, fordulatos összecsapás volt. Összességében megérdemelt a hazai siker, de nekünk is megvolt az esélyünk a győzelemre. A harmadik negyedben elkaptuk a fonalat, domináltunk, végül azonban néhány hiba eldöntötte a találkozó sorsát. Büszke vagyok a csapatomra, és arra, amit december óta elértünk.

Sopon KC - MAFC 83-82

Sabáli Balázs, Sopron: Sokat lehetne még beszélni erről a meccsről, de nem érdemes, minimum kétszer még találkozni fogunk a MAFC-cal. A sírból hoztuk vissza a mérkőzést, és ez magunknak köszönhettük... Szépen kezdtünk, okosan játszottunk ám előnyünk birtokában túlságosan megnyugodtunk, nagy hibákat vétettünk, főleg védekezésben. Ez nem fordulhat elő többet, mert csak a Jóistennek és az utolsó percek harcosságának volt köszönhető, hogy nyerni tudtunk. Ha úgy játszunk a folytatásban, ahogy a végén, van esély megnyerni a playoutot, különben magunk számára ássuk meg a sírt. Bízom benne, hogy a mérkőzés közbeni feszültségek elmúlnak, és remélem, hogy egy nyugodtabb playoutot játszunk. 

Garai Péter, MAFC: Gratulálok a Sopronnak a győzelemhez!

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus