Szekulovicsnak nagyon fáj a Falco elleni vereség

Okorn: nem fogok hazudni, nagyon elégedett vagyok - Lazics reméli, hogy Nelson sérülése nem súlyos - Dzunics szerint ilyenek az egylabdás meccsek - Fekete: támadásban léptünk előre - a szolnokiak örülnek, hogy megtörték a rossz kaposvári szériát - működött a Körmened terve a Sopron ellen. 

JP Auto - JKSE - Alba Fehérvár 81-82

Nikola Lazics: Mindkét csapat megérdemli a gratulációt. Az első negyedben nagyon jó ritmusban játszottunk, de a folytatásra az Alba is nagyon feljavult. Igazi egylabdás mérkőzés volt, melynek a végén ezúttal nem mi örülhettünk. Megyünk tovább, most azért szurkolunk, hogy irányítónk, Nelson sérülése ne legyen súlyos.

Braniszlav Dzunics: Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó Jászberény ellen. A végjátékban talán az döntött a javunkra, hogy nyugodtabbak voltunk. Az egylabdás mérkőzések ilyenek, egyszer nyersz, másszor veszítesz. Mi most nyertünk.

Djordje Pantelics: Nem az a fontos, hogy én hány pontot dobtam ezen a mérkőzésen. Győzni szerettünk volna, és ez nem sokon múlott. Tizenöt éve játszom profi játékosként, és megtanultam, hogy a sport ilyen. Egyszer sikerül, egyszer nem.

Allerik Freeman: A hétközi utazás azért elég fárasztó volt, ez látszott az első tíz percben. Nem voltunk rendben mentálisan. Szerencsére a folytatásra összekaptuk magunkat, és sikerült fordítanunk így nyertünk.

Atomerőmű SE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 75-82

Szrecsko Szekulovics: Először is gratulálok a Falconak! Nagyon fáj a mai vereség, nem gondoltam, hogy ilyen gyenge produkciót tudunk nyújtani. Két légiósunk sem úgy teljesített, ahogy elvártam volna. Rosszul kaptuk el a ritmust, a 14 eladott labda sem fért bele a mai mérkőzésbe. Végig kell gondolnunk, hogy mi volt a baj. Nagyon sajnálom, hogy pont a hazai közönség előtt játszottunk rosszul.

Gasper Okorn: Nem fogok hazudni, nagyon elégedett vagyok a győzelemmel. Nyilván voltak gyengébb pillanataink, de azt gondolom, hogy a kemény védekezésünk volt a győzelmünk kulcsa. Gratulálok a hazai csapatnak, sok sikert kívánok nekik a további mérkőzésekhez!

Nikola Jevtovic: Nagyon kemény mérkőzés volt. Azt gondolom, hogy leginkább a támadó lepattanók megszerzésével sikerült betartanunk az előre megbeszélteket. A 14 eladott labda nem fért volna bele a Falco ellen. Gyorsan el kell felejtenünk a mai mérkőzést, és menni tovább.

Ronald Curry: Nagyon kemény mérkőzés volt, de azt gondolom, hogy a végén sikerült jobb döntéseket hoznunk az ellenfélnél, és így nyertük meg a mérkőzést.

Kaposvári KK - Szolnoki Olaj KK 91-98

Fekete Ádám: Elsősorban támadásban sikerült előre lépnünk. Az eddigi legjobbat nyújtottuk ezen a téren. A hét második felében látszott edzésen, hogy a játékosok egyre jobban érzik egymást a pályán. Voltak nyilván hibáink, amikor kezdtünk visszajönni, akkor a Szolnok azonnal lépni tudott. A festékben való védekezést jelen helyzetünkben nyilván nehéz megoldani, de az önbecsülésünkket visszaszereztük.

Dragan Alekszics: Az elmúlt években nem nyertünk Kaposváron, ezt a rossz sorozatot pedig szerettük volna megszakítani. Örülök, hogy ezúttal sikerült. A rossz kezdés után ritmust váltottunk, ez meghozta az eredményességet is. Két remek szurkolótábor előtt, fantasztikus hangulatú meccset vívtunk, amelyből sikerült győzelemmel zárni.

Ivan Lilov: Gratulálok a szolnokiaknak a győzelemhez! Próbáltuk tartani a lépést a vendégekkel, de amint közelebb tudtunk jönni, azonnal ismét nagyobb különbséget alakítottak ki. Remek hangulatú meccset vívtunk.

Vojvoda Dávid: Fontos győzelem volt, hiszen végre megszakadt a rossz kaposvári sorozatunk. Az utóbbi időben nem nagyon nyertünk itt. Kritikán aluli volt a kezdés, de tíz pont hátrányból még vissza tudtunk jönni. Utána agresszív védekezés mellett végig tudtuk tartani a 8-10 pont körüli különbséget. Nyilván van még mit csiszolni a játékunkon, de ez egy új csapat és össze kell még szoknunk. Sok sikert kívánok a folytatásban a kaposváriaknak!

Egis Körmend - Sopron KC 95-78

Bojan Hristovski: Először is szeretnék gratulálni a Sopronnak és edzőjüknek a jó mérkőzésért és az eddigi bajnokságban elért jó eredményért. A legutóbbi szezon két legjobb csapatát sikerült eddig legyőzniük. Tudtuk, hogy a fő erejük a két hátvédjükben, Lemarban és Warnerben rejlik. Nagyon koncentráltunk rájuk és igyekeztünk nyomást helyezni rájuk a védekezésünkben. Úgy tűnik, hogy ez sikeres volt, mert mindkét játékos 6-6 eladott labdával fejezte be a mérkőzést. A másik oldalról tudtuk, hogy alsó poszton jók a lehetőségeink, ezért sok labdát adtunk mindkét magasemberünknek. Milán és Marió sok pontot ért el itt és ebből a pozícióból leválásokkal és kiosztásokkal sikerült helyzetbe hozni a kisembereinket is. Egészében jó mérkőzést játszottunk. Egész héten a Sopron ellen készültünk és a vezetőedzőnk Antonis Constantinidessel úgy látszik, hogy jó munkát végeztünk. Most az előttünk álló mérkőzésre kell már innentől fogva koncentrálnunk.

Sabáli Balázs: Először is gratulálok a Körmendnek. Azt kaptuk, amire számítottunk. A védekezésükkel felőröltek minket. Nem tudtunk a saját ritmusunkban játszani. Rengeteg eladott labdánk és ki nem kényszerített hibánk volt. A 20 eladott labda a mérkőzés kulcsa volt ahhoz, hogy a Körmend megnyerje a találkozót. Sajnos a védekezésünk is sokszor gyengébbre sikeredett, úgyhogy hiába kezdtük jól a mérkőzést, összességében megérdemelt a hazai siker.

TJ Price: A kezdetekben a védekezésünk eléggé lassú volt, de amint elkezdtünk keményebben játszani és a védekezésre figyelni, sikerült ellépni az ellenfelünktől. Csapatként játszottunk és a támadásaink jól sikerültek, ez vezetett ehhez a jó eredményhez.

Takács Norbert: Igazából jól kezdtük a mérkőzést, nagyon jó ritmusban játszottunk. De a Körmend védekezést váltott, agresszívabb lett, amihez nem tudtunk felnőni és egyre jobban nyílt az olló. Még egyszer vissza tudtunk jönni egálra és aztán végleg elfáradtunk és nem tudtuk játszani a saját játékunkat. Ezért lett ekkora a különbség.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus