Szolnokon még nem gondolnak a Körmendre

Benke Szilárd szerint mindig csak a következő feladatra koncentrálnak.

Hosszú szünet után folytatódik a hazai NBI/A, de Benke Szilárd eddig sem unatkozott - szerepet kapott a válogatottban, a Szolnokkal pedig a szünetben is játszott bajnoki mérkőzést. Most viszont felgyorsul a program: szerdán a Pinar Karsiyakát fogadják a Tiszaligetben, majd hétvégén már a Körmend elleni rangadón lépnek pályárra - erről kérdeztük az Olaj játékosát

"Kicsit mindenkinek volt ideje regenerálódnia, de most már minden folytatódik a megszokott kerékvágásban. Szerdán egy jó csapat ellen fogunk játszani, akik erős bajnokságból jönnek jó játékoskerettel, de senkinek sem egyszerű a Tiszaligetben nyernie és most is az a célunk, hogy behúzzuk a hazai mérkőzést. Egyelőre még csak erre készülünk, komolyabban még nem beszéltünk a hétvégi meccsről, de biztos vagyok benne, hogy az is kemény lesz majd" - tekintett előre Benke.

És hogy mennyire elégedett saját és csapata eddigi teljesítményével? "Napról napra elvégezzük a feladatunk és mindig a következőre koncentrálunk, úgyhogy majd a szezon végén térjünk vissza erre :) " - fogalmazott.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus