Takács és Warner is megsérült Sopronban

Berényi Sándor szerint ha nincs is jó helyzetben a DEAC, de legalább életben tartotta a reményeit.

Sopron KC - DEAC  82-99

Sabáli Balázs: Gratulálok a Debrecennek! Az első tizenöt percben nagy előnyre tettünk szert és jól is reagáltuk le, hogy magas szerkezettel kezdett a vendég csapat, de ott elfogyott az energia. Három triplával fejezték be az első félidőt, ami visszahozta őket a meccsbe. Az egész mérkőzésen problémánk volt a lepattanókkal és a csapatjátékunk sem volt olyan, amilyet szerettünk volna. Takácsot másfél perc után elveszítettük vállficammal, neki valószínűleg véget ért a szezonja, Warnernek pedig a combja sérült meg. Ennek ellenére nem adjuk fel, küzdünk tovább és bízunk benne, hogy így is sikerül elérni a rájátszást.

Berényi Sándor: Kaotikus meccs volt. Rosszul kezdtünk és elhúzott a Sopron. Lehet, hogy mindkét csapat azt hitte, hogy ez egy lefutott meccs, aztán a félidő végén beesett néhány dobásunk, és jól is védekeztünk, ez pedig meccsben tartott minket. A szünetben azt mondtam, hogy ha mindenki odateszi magát, meg fogjuk nyerni, ez pedig a második félidőben sikerült, ami a gólkülönbség miatt is fontos. Ezzel életben tartottuk a reményeinket, bár még most sem vagyunk kedvező helyzetben, de legalább az esély megmaradt.

Supola Zoltán: Gratulálok a Debrecennek! A mérkőzés elején elmentünk tizenhat ponttal, és azt hittük, hogy könnyű lesz a meccs, aztán szép lassan elfogytunk. A Debrecen keményebben játszott, minden helyzetben keményen álltak oda, mi pedig vártuk a fújást. Nem hivatkozhatunk arra, hogy még egy emberünk kiesett, sok a sérült, nem tudok mit mondani – elfogytunk.

Daniel Amigo: Mindkét csapat jól küzdött, mi azonban rosszul kezdtünk. A második félidőben viszont már jobbak voltunk, értékes győzelem volt számunkra, nagy szükségünk volt rá!

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus