TF: Folytatjuk, lehet, hogy nem az élvonalban, de...

Szegeden plusz anyagi juttatásokkal segítették a csapatot - nyilatkozatok a kiesésről döntő találkozót követően.

Serco - TF-BP - Naturtex-SZTE-Szedeák 77-78

Ales Pipan: Gratulálok a Szegednek és a saját játékosaimnak is, az utolsó két meccsünkön jó kosárlabdát játszottunk. Az elmúlt négy és fél hónapban azért dolgoztunk, hogy bent maradjunk, de ez nem sikerült, így szomorúak vagyunk. A kulcspillanatokban a Szeged jobban koncentrált, több energiát vitt a mérkőzésbe és jobb döntéseket hozott, a negyedik negyedre pedig feljavult a két legjobb dobójuk. 

Andjelko Mandic: Rendkívül jó hozzáállással és mentalitással játszott a TF, ehhez gratulálok nekik. Nem meccseltem még ehhez hasonló döntő összecsapáson. Rendkívüli pszichés nyomás volt rajtam és a játékosokon is, de a fiúk hatalmasat küzdöttek és diadalmaskodtak. Rengeteg problémánk volt a szezon alatt, de sokat elárul a vezetőségről, hogy nem büntetéssel, hanem plusz motivációval, anyagi juttatásokkal próbált jobb eredményeket elérni. A szezont zsinórban öt győzelemmel zártuk, ennek és a bentmaradásnak is örülök. Majdnem száz szurkoló elkísért bennünket, köszönjük a támogatásukat.

Beák Gábor: Gratulálok a Szegednek a bentmaradáshoz, jelen állás szerint jobb volt. Bár kiestünk, de sok tapasztalatot szereztünk ebben az évben, amit remélhetőleg hasznosítani tudunk a klub számára. Folytatjuk tovább, lehet, hogy nem az első osztályban, de mindent meg fogunk tenni, hogy visszajussunk.

Juhos Levente: Akárcsak az előző, ez a meccs is olyan fizikális volt, hogy szinte semmire nem emlékszem belőle, csak az extra kosarakra. Kijöttek azok a pluszok, amiket a klubtól és a szurkolóktól kaptunk. Nagyon kevés olyan klub van, amelyik ebben a helyzetben ad, nem pedig elvesz. Nem törték ránk az ajtót, hanem keresték a plusz motivációt és ahol tudnak pluszt adni a csapatnak. Értük és a szurkolókért is küzdöttünk. Remélem, hogy jövőre jobb szezonunk lesz, de most nagyon boldogok vagyunk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus