Thames: Ha Magyarország, akkor csak Körmend

A vasiakhoz visszatérő légiós szívesen átélne egy újabb bajnoki döntőt. 

Egy  év szünet után visszatér az Egis Körmendhez Xavier Thames - az amerikai légiós remekül játszott Vas megyében, nem véletlen, hogy visszahívták és most ő is szívesen jött.

"Amikor vége lett a 2018/2019-es szezonnak, fájó szívvel hagytam el Körmendet. Nemcsak azért, mert elbuktuk a döntőt nagy riválisunk ellen, hanem azért is, mert a feleségem és én jól éreztük magunkat itt. Hamar befogadtak minket, könnyen ment a beilleszkedés, barátaink lettek "– mondta a vaol.hu-nak Xavier Thames, aki a következő idényben újra az Egis Körmend kosárcsapatát erősíti majd.

"Azért jöttem vissza Körmendre, mert az itteni klub nagyon jól bánt és bánik velem a mai napig. Őszintén bevallom, nálam szóba sem került, hogy Magyarországon más csapatban játsszak. Voltak megkereséseim máshonnan is. A körmendin kívül további három ajánlatom volt különböző országokból. Várom, hogy újra Körmenden legyek, a tervek szerint július végén vagy augusztus elején utazunk a családdal. Voltam már részese a magyar bajnokságnak, tudom, hogy mi vár rám. Magas színvonal, extra szurkolás, barátságos légkör. Próbálok a lehető legjobban teljesíteni, szívesen átélnék egy újabb bajnoki döntőt, csak most már győztesen" - tette hozzá a játékos.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus