Több igazolást is bejelent a ZTE, elismerik a hibákat

Azon dolgoznak, hogy a következő szezonban teljesen más célokért küzdhessenek. 

fotó: ztekosar.hu

Az utolsó előtti helyen zárta a 2020/2021-es pontvadászatot a ZTE, ennek kapcsán a klub honlapjának Stárics Kornél ügyvezető adott interjút - ebben kitért a szurkolói kritikákra is.

"Természetesen érzékeltük a negatív hangokat, ez a szezon senkinek sem volt jó, se szurkolónak, se játékosnak, se edzőnek, se vezetőnek. Voltak hibás döntések a klubnál, voltak szerencsétlen mérkőzésbefejezések, de egyet látni kell, egy játékos és egy vezető sem akart rosszat klubunknak. A döntéseket mindig utólag értékeljük, de azokat egy adott pillanatban kell meghozni. Például Ante Nazor vezetőedző szerződéshosszabbításának szurkolóink többsége örült, sőt talán várta is, majd pár hónap elteltével már másképpen vélekedtek erről. Ezért a szezonért természetesen elnézést kérünk szurkolóinktól és támogatóinktól, és dolgozunk azon, hogy jövőre teljesen más célokért tudjon harcolni szeretett csapatunk" - mondta Stárics.

A teljes beszélgetés itt olvasható, de egy dolgot még kiemelnénk:

"A bajnokság utolsó harmadában már azon dolgoztunk, hogy jövőre egy sokkal ütőképesebb csapata legyen városunknak. A következő héttől kezdődően több új igazolást is be fog jelenteni klubunk, valamint kommunikációs téren is változások lesznek, aminek célja az, hogy szurkolóinkhoz még közelebb hozzuk csapatunkat."

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus