Varnado bajnokságot akar nyerni a Körmenddel

A légiós szerint nagyon nagy motivációt ad nekik, hogy közelednek a Falcóhoz. 

Székesfehérváron nyert rangadót hét közben az Egis Körmend, a vasiak pedig az utóbbi időben közeledtek az éllovas Falcóhoz. A mérkőzés után Jordon Varnado nyilatkozott a Kezdő5.hu-nak.

Idegenbeli rangadót nyertetek az Alba ellen, és tettétek mindezt kiváló triplamutatóval. Ez a taktikátok része volt, vagy csak így alakult mérkőzés?
Nem volt előzetesen eltervezve, hogy sok hármassal próbálkozunk, de a fehérváriak többször duplázták a palánk alatti emberünket, így pedig több tiszta kinti dobóhelyzethez jutottunk.

Már csak egy meccs a hátrányotok az első helyezett Falco mögött. Mekkora motivációt jelent az, hogy reális esélyetek van akár az alapszakasz élén végezni?  A Szombathely szinte egész szezonban elérhetetlennek tűnt, most pedig hamarosan "alapszakasz-döntőt" játszotok velük.
Nagyon nagy motivációt ad. Természetesen a csapat szeretne a tabella legtetején végezni az alapszakasz végén. Azt is szeretnénk, hogy jó ritmusban érkezzünk meg a rájátszásra és a Magyar Kupára is. Célunk, hogy bajnokok legyünk!

Mennyire volt rossz üres lelátók előtt játszani? Főleg annak tudatában, hogy a ti szurkolóitok rendszeresen, nagy számban mennek az idegenbeli meccsekre is.
Nagyon rossz volt, főleg mert remek szurkolóink vannak. De tudom, hogy otthonról is sokan szurkoltak nekünk és ez nagyon jól esik, köszönjük!

Sajnos a koronavírus miatti intézkedések a magyar bajnokságot is befolyásolják. A családod mennyire aggódik érted és hogy éled meg játékosként ezt a helyzetet?
Igen, a családom és barátaim is aggódnak, hogy mi van velem itt Magyarországon. Viszont tudom, hogy ha betartom azokat az előírásokat, javaslatokat, amiket az utóbbi időben a Kormány hozott, akkor rendben leszek.  Ez nagyon nehéz, de imádom a kosárlabdát és nem is fogom feladni, mindig erre koncentrálok.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus