Zollner: Ebben most benne volt a bajnoki cím is

A Körmend vezetőedzője szerint most nincs itt az ideje semmilyen bejelentésnek.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője az alábbi szavakkal köszönt el a klub szurkolóitól:

„Nos, igen, a szövetség lezárta a bajnokságot. Ahogy én is mondtam korábban, ebben a helyzet a legfontosabb valamennyiünk egészsége. A szurkolóké, a játékosoké, a csapat körüli embereké és mindenkié. Ez a legeslegfontosabb. Ha a sport szemszögéből nézzük, akkor nem úgy zárult az idény, ahogy szerettük volna. De a sport az egy dolog és nem ez jelent mindent. Ahogy mondtam, a legfontosabb az egészség!

Szeretném megragadni ezt a lehetőséget arra, hogy mindenkinek köszönetet mondjak Körmenden. Különösen a szurkolóinknak, a város polgármesterének és a körmendi kosárlabda valamennyi munkatársának. Azt hiszem, hogy remekül dolgoztunk együtt ebben az évadban. Edzőtársaimmal és az erőnléti edzőnkkel közösen egy nagyon jó csapatot raktunk össze, kiváló egyéniségű és magas szintű játéktudást képviselő kosarasokból.

Úgy érzem, hogy a szezon nagy részében jól játszottunk, a második helyen álltunk, egyetlen győzelemmel a listavezető mögött. Úgy érzem, ebben az idényben benne volt számunkra a bajnokság megnyerésének lehetősége is.

De újra csak szeretnék köszönetet mondani a játékosainknak, akik minden egyes edzésen kiváló munkát végeztek. Köszönöm a munkát a másodedzőknek és az erőnléti edzőnek, az egészségügyi csapatnak, benne az orvosoknak és a masszőrünknek, Reninek. Mindenki kiválóan teljesített, nagy öröm volt számomra velük együtt dolgozni!
Szomorú vagyok, hogy ez a közös munka túl korán ért véget, nagyon örültem volna, ha folytathatjuk még tovább.

Ahogy említettem már, nagyon köszönöm a szurkolóinknak, akik mindig kiváló hangulatot teremtettek! És nem csak Körmenden, hiszen majdnem mindenhol velünk voltak idegenben is, talán ők voltak a legjobban Magyarországon. Nagyon szépen köszönöm nekik!

Minden mással kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy még nincs itt az ideje semmilyen bejelentésnek. Időre van szükségünk, biztosnak kell lennünk abban, hogy mindenki biztonságban van otthon, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Meglátjuk, ez a vírus meddig tartja túszként fogságban az embereket világszerte, de remélem, hogy amilyen gyorsan csak lehet, véget ér a járvány, és akkor gondolkodhatunk majd a jövőről. Természetesen akkor majd fogunk gondolkodni arról, hogy miként kezdhetünk egy új szezont, de fontos döntéseket hozni vagy bejelenteni bármit is, arra ez most még nem a megfelelő idő. Remélem, hogy világszerte és Magyarországon is, különösen Körmenden mindenki megőrzi az egészségét. Kívánom mindenkinek a legjobbakat! És remélem, hamarosan találkozunk újra!"

fotó: Egis Körmend Hivatalos

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus