A fiataloké a jövő a BKG-nél

A következő szezonban is számíthatnak a fiatal tehetségekre, akik közül idén is többen kaptak már lehetőséget.

A BKG-Príma közleménye:

Örömhír számunkra, hogy a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiával történő szoros együttműködésünknek köszönhetően a következő bajnoki évadban is számíthatunk a fiatal tehetségekre.

Ahogy az elmúlt szezonokban is, úgy a következőben is a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia fogja versenyeztetni az U20-as bajnokságban a fiatalokat.

Ami a felnőtt bajnokságot illeti, tavaly már bemutatkoztak négyen is — Püspök Bertalan, Fekete Bálint, Nagy Simon és Szük Zsombor — a mezőnyben.

Fekete Bálint 16 mérkőzésen 27 pontot szerzett, 13 lepattanót kaparintott meg és emellett volt még 8 gólpassza és 5 szerzett labdája. 

Püspök Bertalan 10 alkalommal jutott szóhoz s ez idő alatt szerzett 19 pontot, 6 lepattanót, adott egy gólpasszt és elcsent két labdát. 

Nagy Simon hatszor nehezítette meg az ellenfelek életét. Ezalatt szerzett 15 pontot, 10 lepattanót, 7 alkalommal szolgálta ki társait és 5-ször lopott labdát.

Szük Zsombor 3 mérkőzés alatt 6 pontot, egy lepattanót, két gólpasszt és egy szerzett labdát tett a közösbe. 

Valamennyiükre számítunk a jövőben is, illetve a versenyhelyzet megteremtése érdekében további fiatal, feltörekvő kosarasokkal is erősítjük csapatunkat (részletek később).

Köszönjük a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiának az eddigi munkát és bízunk benne, hogy még több ifjú titán érkezik, akik letehetik névjegyüket a felnőtt mezőnyben is. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus