Magasembert jelentett be az NBI/B egyik élcsapata

Új igazolásról számolt be a BKG-Príma, az érkező játékos szeretne feljutni az A csoportba a klubbal.

A klub közleménye:

Az első érkező játékos, aki aláírt a klubhoz, Meleg Károly volt, aki a tavalyi szezonban a Zöld Csoportos Óbudai Kaszások együttesét erősítette.

A 203 cm magas, 90 kg-os, 4-es poszton bevethető játékos a tavaly az 22 mérkőzésen lépett pályára az alapszakaszban, ahol átlagban 20,9 percet töltött a pályán. Ezalatt 8 pontot, 5,6 lepattanót, 1,1 gólpasszt, 0,8 szerzett labdát, 12,9 VAL mutatót átlagolt. A rájátszásban 7 mérkőzésen lépett pályára és átlagban 25,4 percet töltött a pályán, mialatt, 6,9 pontot, 7,7 lepattanót, 1,4 gólpasszt, 1,3 szerzett labdát, 2 blokkot, 15,1 VAL mutatót tett a közösbe. 

Miért pont a BKG PRIMA Akadémiát választottad?

M.K.: Szerettem volna a tavalyihoz képest egy osztállyal feljebb játszani, egy jó közösségben, és folytatni az edzősködést is. A BKG PRIMA Akadémia egy tökéletes hely ennek megvalósítására. 

Milyen céljaid vannak a csapattal?

M.K.: Szeretnék rájátszásba kerülni, majd feljutni az A-csoportba.

Milyen elvárásaid vannak magaddal szemben?

M.K.: A legfontosabb, hogy a csapat hasznára tudjak válni és az, hogy kihozzam magamból a legtöbbet.

Miért választottad a 6-os mezszámot?

M.K.: Ennek egyszerű oka van, már gyerekkorom óta kedvenc számom a 6-os.

Mit tervezel a nyárra?

M.K.: Szeretném fejleszteni azokat a dolgokat, amik az előző idény során kevésbé mentek és ezzel együtt a kondíciómat és az állóképességemet is. Ennek elérése érdekében a klubtól már megkaptam a nyári programot heti és napi bontásban is. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus