NBI/B: Nyíregyháza-TF és Honvéd-Salgótarján a szerdai programban

A Piros csoport listavezetője a TF ellen, otthon javíthat, míg a Honvéd és a Salgótarján találkozója igazi rangadónak ígérkezik.

fotó: hunbasket.hu

Piros csoport

Két mérkőzést rendeznek ma a Piros csoportban, a Nyíregyháza - TF derbi már a hétvégi 12. fordulóhoz tartozik, míg a Honvéd - Salgótarján rangadót a hatodik fordulóból halasztották el idáig. A Nyíregyháza a hétvégén szenvedte el idei első bajnoki vereségét, úgyhogy hazai pályán természetesen javítani szeretne és nem is kérdés, hogy abszolút favorit - a TF-nek voltak már remek teljesítményei, de főleg azért otthon, illetve a két csapat között jelenleg állományban, célokban is jól látható a különbség.

A Honvéd éppen az a csapat, amely megverte a Nyíregyházát hétvégén, így magabiztosan mehet bele a Salgótarján elleni meccsbe, de tegyük hozzá, hogy a fővárosiak azért eddig elég hullámzóak voltak - legutóbb nagyon koncentráltan és pontosan játszottak, de voltak már gondjaik az eladott labdákkal, a kinti dobásokkal, ezek nem "térhetnek vissza". A Salgótarján kiváló csapat, jelenleg 5-2-vel a negyedik helyen áll és idegenben is képes lehet bármire, ezen a meccs nincs igazi esélyes - az viszont biztos, hogy remek összecsapásra készülhetünk.

HÜBNER-Nyíregyháza BS - TF-BP szerda 17:30
Budapesti Honvéd SE - Salgótarjáni KSE szerda 19:00

 

A Nyíregyháza - TF élőképes közvetítése:

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus