NBI/B: Pontzáporos Veszprém-győzelem a Honvéd ellen

Nagy győzelmet aratott Óbudán a Vásárhely, megint nyert az NKA, a MAFC, a Salgótarján és a Vasas is - statisztikák, összefoglalók, nyilatkozatok a B csoport hétvégi fordulójáról.

fotó: veszpremkosar.hu

Piros csoport

MEAFC-Miskolc - HÜBNER-Nyíregyháza BS 68-91 (21-22, 18-28, 17-25, 12-16)

Nem borult a papírforma, a listavezető Nyíregyháza a szoros első negyed után érvényesítette erőfölényét és a nagyszünetben már tizenegy ponttal vezetett - a fordulás után pedig nem engedett ebből, végig jól védekezve tükörsima győzelmet aratott. A vendégeknél a 27 pontos, 7 gólpasszis Bus Iván volt a vezér, de a 4/5 triplát berámoló Mohácsi Mátét is érdemes megemlíteni - Siska János csapatát a Hepp Kupa megnyerése sem zökkentette ki, meggyőző teljesítménnyel javította 19-1-re a bajnoki mérlegét.

A MEAFC legjobb dobói: Kozák M. 15/6, Lippai 14, Tóth V. 12/9
A Nyíregyháza legjobb dobói: Bus 27/3, Kiss B. 13/3, Mohácsi 12/12

Szollár Gergő, Miskolc: Gratulálok a Nyíregyházának, a papírforma érvényesült.Tulajdonképpen a játék minden elemében felülmúltak minket. Az első 20 percben még tudtuk velük tartani a lépést, de a második 20 percre már ez nem volt elmondható. Sok sikert kívánok a Nyíregyházának a folytatáshoz.

Siska János, Nyíregyháza: Gratulálok a csapatomnak, mert betartották amit mérkőzés előtt megbeszéltünk az öltözőben.Egy keményen védekező Miskolcot tudtunk legyőzni.Örülök annak, hogy az eltervezett taktikát véghez tudtuk vinni. Sok sikert kívánok a Miskolcnak a bajnokság hátralévő részében.

 

Vasas Akadémia - MTK-Elite Basket 83-65 (30-24, 12-14, 15-22, 26-5)

Szoros mérkőzést játszottak a felek, a Vasas nem tudott ellenfele fölé nőni - ugyan jól kezdtek a hazaiak, de utána kőkemény védekezést rakott fel a pályára az MTK és meg is fordította a meccset. A záró etapra azonban a sereghajtó elfáradt és egyik pillanatról a másikra egyszerűen kipukkadt: ugyan a Jakab-Takács-Bognár trió ponterős játékára építve még előnyből kezdték az utolsó negyedet, de azt 26-5-re nyerte meg a Vasas, így a végeredmény tekintetében sima hazai siker született. 

A Vasas legjobb dobói: Radics 15/3, Medve 13/9, Krasovec 13/3
Az MTK legjobb dobói: Jakab 18/9, Takács 15/3, Bognár 12/12

Faragó Péter, Vasas: Gratulálok a sajátjaimnak a győzelemhez, az MTK-nak pedig azért, mert úgy gondolom, hogy feljövőben vannak és mindent megtettek amíg bírták erővel. Mi egy kicsit nehezen indultunk be, de az elmúlt 2-3 meccsen is így volt. Ez most egy nehezebb szülés volt, de nyertünk és a végére pedig kialakult az a különbség, aminek már az első félidőben kikellett volna. Ez most a lényeg, s készülünk a következő mérkőzésekre.

Horváth Balázs, MTK: Szeretnék gratulálni a Vasas csapatának, hiszen kedden mérkőzést játszottak a Baja ellen idegenben, ennek ellenére frissebbek tudtak lenni mint mi. Azt gondolom, hogy a védekezésük döntötte el a mai mérkőzést. Sikerült a ritmusukat megtörni az emberfogás után egy zónavédekezéssel, ami ellen nehezen találták az ellenszert. Támadásban azonban a hibáikat nem tudtuk kihasználni, s az döntötte el a mérkőzést, hogy a Vasas nagyon szépen védekezett. Mi dolgozunk tovább és próbálunk felkészülni a playoutra, a Vasasnak pedig nagyon sok sikert, illetve kívánom, hogy játszanak egy döntőt ebben a szezonban.

 

Bajai Bácska FKE - NKA Pécs 63-68 (16-13, 21-18, 16-18, 10-19)

Izgalmas, kiélezett meccset vívtak a felek, ahol az első félidőben a Baja akarata érvényesült, a végét azonban jobban bírta az NKA, így a fiatal pécsi együttes fordított, majd végül el is vitte a győzelmet. A hazaiak az utolsó negyedben mindössze tíz pontot tudtak szerezni és bár a 37. percben még ők vezettek, de innentől összesen egy büntetőt tettek csak fel a táblára, ami megpecsételte a sorsukat - a Pécsnél Lados és Kovács is jól büntetőzött, majd Scherernek volt egy clutch duplája és mivel a Baja itt már mindent elrontott, így a vendégek örülhettek. Egyénileg Vukicevic (25 pont, 12 lepattanó) és Karavdic (20 pont, 9 lepattanó) hozta a legjobb számokat. 

A Baja legjobb dobói: Vukicevic 25, Goldring G. 10, Goldring J. 8/6, Nagy D. 8/3
Az NKA Pécs legjobb dobói: Karavdic 20/6, Scherer 14, Lados 12/3

Cservék Csaba, Baja: Sajnos ismét a végjátékban nem sikerült hozni a mérkőzést, a támadójátékunkon kell nagyot javítani. A védekezésünk kezd összeállni, de még mindig van hova fejlődni. Dolgozunk tovább, a mielőbbi győzelemért!

Ivica Mavrenski, NKA: Gratulálok a srácoknak, úgy érzem megérdemeltük a győzelmet! Nagyon fontos volt, hogy egy pillanatra nem adtuk fel a mérkőzésen, így tudtunk visszajönni és fordítani. Tudom milyen nehéz helyzetben van most a Baja a vírus után, mi is átéltük ugyanezt, további sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

 

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - Budapesti Honvéd SE 106-97 (31-15, 20-28, 27-23, 28-31)

A játéknap rangadóján igazi pontesőt láthattunk, amelyből az ebben mindig erős veszprémiek jöttek ki jobban, köszönhetően elsősorban a parádés, 31-15-re megnyert első negyedüknek. Baksa Szabolcs csapatában Dukics (29 pont, 8/11 mezőnyből, 5 gólpassz, 10 kiharcolt fault, 43 VAL), Madár (25 pont, 7 lepattanó, 6 gólpassz), Szűcs (19 pont, 5/9 tripla) és Szabó (18 pont, 6 gólpassz) is kitett magáért, de a vendégeknél is jöttek az extrák, Tichov 11/20-as mezőnymutatóval dobott 31 pontot a padról, Tanoh 20 pontot szórt szintén csereként és ők ketten 22 büntetőt harcoltak ki. Összességében végig az 51%-kal dobó Veszprém járt előrébb, a rajtnál beragadó (szintén 51%-kal dobó) Honvéd ugyan űzte-hajtotta ellenfelét, de levédekezni és így utolérni nem tudta, úgyhogy a hazaiak nyerték a derbit. 

A Veszprém legjobb dobói: Dukics 29/3, Madár 25/3, Szűcs 19/15
A Honvéd legjobb dobói: Tichov 31/6, Tanoh 20/3, Szatmári 16/3

Baksa Szabolcs, Veszprém: Hatalmas gratuláció a csapatomnak! Ma mindenki egyként küzdött, egymásért. Voltak hullámvölgyek a mérkőzésen, de ezen a találkozón ma nem lehetett kikapni. Lelki és emberi szempontból ez egy extra löket nekünk. Az elmúlt két mérkőzésen betegségek és sérülések miatt nem tudtunk megfelelően készülni. Sajnos Orgona Geri még mindig nem áll rendelkezésre, de mindenki más extra edzésmunkát végzett. Az utolsó hét és fél perc egy örökkévalóságnak tűnt "Duka" (Nebojsa Dukic) nélkül, de úgy gondolom, hogy minden fiatal, aki pályára került, az rászolgált, hogy dicséretet kapjon. Több szempontból kötődök a Honvédhoz. Nagyon sok sikert kívánok nekik, és remélem, hogy a rájátszásban találkozunk.

Puskás Artúr, Honvéd: Gratulálok a Veszprém csapatának és Baksa Szabolcs kollégámnak, hogy meg tudták nyerni ezt a mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bíró rangadót. Sajnos ma nem voltunk elég jók a győzelemhez. Ez leginkább a dobószázalékunkon mutatkozott meg. Tizennyolcból öt triplával, illetve tizenöt kihagyott büntetővel nem lehet senki, nemhogy a Veszprém ellen győzni a Piros csoportban. Nehéz ilyenkor mit mondani, hiszen dobások maradtak ki, nem tudok haragudni a fiúkra. Ami bennük volt, azt kiadták. Védekezésben nem találtunk ellenszer Dukicra, valamint, ahogy említettem, nagyon sok büntetőt kihagytunk.

 

Nagykőrösi Sólymok KE - MAFC 77-86 (23-16, 21-24, 13-21, 20-25)

Újabb remek győzelmet aratott a lendületben lévő MAFC, a vendégek igazán a második félidőben tudtak ellenfelük fölé nőni - a tartalékos Nagykőrös jól kezdett, aztán fokozatosan elfogyott, de így is helytállt a fővárosiakkal szemben. A MAFC-nál Tóth Péter (28 pont, 14 lepattanó, 7/12 mezőnyből) extrát játszott és 46 VAL-t ért el, de rajta kívül még négyen dobtak náluk kétszámjegyűt, úgyhogy csapatként is jól működtek - jelenleg úgy hetedikek, hogy egyetlen győzelemre vannak a negyedik Veszprémtől. A nehéz helyzetben lévő Nagykőrös jelenleg tizedik, szerdán a TF otthonában próbálhat meg javítani.

A Nagykőrös legjobb dobói: Mácsai 18/6, Molnár M. 18/6, Fehér 17/6
A MAFC legjobb dobói: Tóth P. 28/6, Polgárdy 15/3, Bordács 14

Lakosa Zsolt, Nagykőrös: Elégedett vagyok a látottakkal, becsülettel helytálltunk a MAFC ellen! Ha az elején a védekezésben keményebbek vagyunk, lehet, hogy jobban el tudtunk volna húzni, a végén pedig elfáradtunk, ekkor alakult ki a tíz pont körüli különbség. Készülünk szerdára!

Garai Péter, MAFC: Gratulálok a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak, hogy kijutott az Eb-re!

 

TF-BP - Salgótarjáni KSE 68-92 (12-23, 26-14, 14-27, 16-28)

Nagyon magabiztos volt a Salgótarján, a vendégcsapatnak igazából csak a második negyedben volt egy olyan hullámvölgye, amivel lenullázta az addigiakat, de a fordulás után ismét rendezte a sorokat és a második félidőt összesen 25 ponttal nyerte meg. Sok jó egyéni teljesítmény volt Szabó Zoltán együttesében, de a 23 pontos, 5/6 triplás, 6 lepattanós, 5 gólpasszos Boinitzer Dávid kiemelkedett a mezőnyből - Herendic Dominik dupla-duplázott (12 pont, 11 gólpassz), Karanfilovski Valentino pedig 15 ponttal, 5 lepattanóval és 7 gólpasszal jelentkezett. A TF-nél Kerkai és Karosi volt a legjobb dobó, de ők sem tudtak igazán segíteni csapatukon, amely így már sorozatban öt vereségnél tart.

A TF legjobb dobói: Kerkai 18, Karosi 18/12, Nagy Sz. 14/6
A Salgótarján legjobb dobói: Boinitzer 23/15, Joó 16/6, Karanfilovski 15/9

Beák Gábor, TF: Az első félidőben hiába volt jelentős előnye a Salgótarjánnak, jó védekezéssel és jó mentalitással a saját kezünkbe vettük a mérkőzést. A második félidőben a játékosok nem valósították meg, amit kértünk tőlük és ennek következtében összeomlott a csapat. Több sérültünk van, de nem emiatt vesztettünk.

Szabó Zoltán, Salgótarján: Nem mindig tudunk ilyen határozottsággal és mentalitással játszani, mint ma – ezt bizonyítja a második negyed periódusa, amikor két perc alatt leromboltuk, amit addig felépítettünk, és visszaengedtük a TF-et.

 

Zöld csoport

DEAC U23 - Atomerőmű KSE Bonyhád 76-80 (28-25, 7-22, 23-20, 18-13)

Nem tudta megtörni rendkívül hosszú, ezzel már 14 meccsre rúgó vereségszériáját a DEAC, ugyan nem játszott rosszul a fiatal hazai csapat, de a 22-7-re elvesztett második negyed elvette a győzelem lehetőségét a gárdától. A Bonyhád próbált stabilan teljesíteni és a második félidőben az említett időszak során megszerzett előnyét beosztani, ami végül sikerült is - a négypontos végeredmény ellenére olyan óriási nyomás nem volt a tolnaiakon. Náluk Pajor (23 pont, 11 lepattanó), Verasztó (17 pont, 7 lepattanó) és Dorogi (10 pont, 10 lepattanó) is jól dolgozott a palánk alatt, míg a DEAC hiába dobott jobban, a tízzel több eladott labdát nem tudta ellensúlyozni. 

A DEAC legjobb dobói: Pollák 24/6, Balázsi 19/15, Kalassai Ma. 9/6, Neuwirth 9/3
A Bonyhád legjobb dobói: Pajor 23/12, Verasztó 17/3, Gébert 14/6

Jesper Gustavsson, DEAC: Örülök, hogy négyből három negyedet megnyertünk, de a második negyed rövidzárlata a győzelembe került. Ellenfelünk ki tudta használni tapasztalatbeli és fizikai fölényét, és felénk kerekedett.

Morgen Frigyes, Bonyhád: Nagyon fontos mérkőzést nyertünk, sikerült kikászálódnunk a gödörből. Hullámvölgyeink ellenére végig jó energiával kosárlabdáztunk. A hazaiak rendkívül megnehezítették a dolgunkat, sok sikert kívánok nekik is a továbbiakra.

 

Ceglédi KE - Békési SzSK 100-72 (22-19, 21-22, 27-16, 30-15)

A szoros első félidő után a másodikban már dominálni tudott a listavezető Cegléd, a hazai együttes parádés támadójátékot mutatott be és végül 52%-os mezőnymutatóval, 12 triplával, valamitn 30 gólpasszal jutott el 100 pontig. Ebben nagy szerepe volt a rendkívül mély kispadnak, a cserék közül ugyanis négyen is kétszámjegyű pontterméssel jelentkeztek, ami elengedhetetlen volt az ennyire magabiztos sikerhez - hiába jó csapat a Békés, védekezésben ezúttal nem volt válasza, a dobóversenyben pedig csak egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést (a nagyszünetben két pont volt közte). A Cegléd ezzel megtartotta vezető helyét a bajnokságban, míg a Békés nem tudott közelebb kapaszkodni az élmezőnyhöz. 

A Cegléd legjobb dobói: Fekete 17/15, Berkics 15, Csákvári 12, Hegedűs 12/3
A Békés legjobb dobói: Frikker 15/6, Meleg 13/3, Milosevic 12/6

 

Conoil Motax KC Pápa - EKE Eger KOK 81-71 (13-22, 27-9, 18-19, 23-21)

Nem jött könnyen ez a papíron kötelező győzelem a Pápának, a vendég Eger ugyanis rendkívül agresszíven ugrott neki ellenfelének és az első negyedben alaposan meg is lepte - kilenc ponttal nyerték a játékrészt Pomáziék, abszolút az ő akaratuk érvényesült. A második negyedben aztán visszavágtak a hazaiak és összesen kilenc pontot engedélyeztek ellenfelüknek, ezzel az extra játékrésszel meg is fordították a meccset és a félidőben már ők vezettek kilenccel, de a fordulás után kiegyenlítettebb lett a találkozó, akkor sem adta magát könnyen az Eger. Végül azért Sonyák (27 pont, 5 lepattanó), Koma (21 pont, 8/13 mezőnyből) és Murai (20 pont, 8 lepattanó, 4 gólpassz, 6 labdaszerzés) jó egyéni teljesítményével sikerült otthon tartaniuk a győzelmet Kálmán László csapatának, az Eger nem tudta borítani a papírformát, de kifejezetten jól nézett ki a vendégcsapat, főleg hátul. 

A Pápa legjobb dobói: Sonyák 27/9, Koma 21, Murai 20
Az Eger legjobb dobói: Szabó M. 11/3, Pomázi 11/9, Máté 10, Mondi 10/6

Kálmán László, Pápa: Ezt a győzelmet a szakmai igazgatónknak ajánljuk Vajda Józsefnek, aki sajnos hosszú idő után nem tudott itt lenni, de bízom abban, hogy minél előbb visszatér a pályára. Lehetett látni, hogy mennyivel gyengébbek voltunk, amiért nem tudta tanácsokkal ellátni a csapatot és engem is. Úgyhogy várjuk mielőbb vissza. Egy nagyon aggresszív mérkőzés volt, az Egernek nem volt veszíteni valója és lényegében ránk kényszerítette az akaratát. Mindig felállt védelem ellen kellett támadnunk. Nem tudtunk könnyű kosarakat szerezni. A dobószázalekunk nem volt jó. Egy nagyon erős mérkőzés volt, de örülök a győzelemnek. 2 hete nem voltunk játékban, így kiestünk a ritmusunkból, de ez kevés lesz a következő mérkőzésen, úgyhogy megpróbálunk arra jól felkészülni.

 

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 64-61 (19-17, 16-19, 14-14, 15-11)

Fordulatos, kiélezett meccset vívott egymással a felek és igazából egyik csapat sem a támadójátékával tűnt ki - nem dobtak jól az együttesek, de küzdöttek, védekeztek és próbálták valahogy legyűrni egymást. Ebből természetesen egy szoros, egylabdás végjáték alakult ki, amelyből a Tiszaújváros jött ki jobban: a 38. percben még 56-60 volt az állás, de jött Drahos nagy triplája, majd Orliczki kettese, végül pedig a büntetők - hármat is hibáztak a hazaiak, de ez is belefért, az egy-egy bedobott elég volt a sikerhez. A győriek közben gyakorlatilag mindent elrontottak elöl, az utolsó közel négy percben nem dobtak mezőnykosarat, csak büntetőt, de azokat is csak elvétve, így ezúttal be kellett érniük a szoros vereséggel. 

A Tiszaújváros legjobb dobói: Orliczki 15, Szilasi 13/9, Drahos 12/6
A Győr legjobb dobói: Geiger 17/9, Berneczei 15, Lógár 14

Szendrey Zsombor, Tiszaújváros: Nem kezdtük jó előjelekkel a mérkőzést, hiszen éppen a meccs előtt jelentett sérültet az egyik, kezdőbe szánt játékosom, akinek becsípődött a dereka. Innen is mielőbbi felépülést kívánunk neki, hiszen fontos meccsünk lesz szerdán is. Az U20-as meccsen izomsérülést szenvedett az egyik magasemberünk, úgyhogy hirtelen két sérültünk is lett, nélkülük kellett kiállnunk. Gondolkodnunk kellett azon, hogy mit változtassunk, de – hála Istennek – erre végül nem volt szükség. Nagyon kemény, igazi férfias mérkőzés volt ez; szerencsénkre az ellenfél gyengén dobta a büntetőket, így meccsben tudtuk tartani magunkat. A két csapat többször is átvette egymástól a vezetést, de a végén a szerencse mellett a lelkünk és a szívünk is a helyén volt, így sikerült ezt a nehéz találkozót megnyernünk.

Csaplár-Nagy Ervin, Győr: Sajnos a kötelező győzelmes mérkőzésünk rosszul sült el, így a hazai csapat arathatott sikert. Nagyon sok hibával játszottunk – úgy gondolom, mind a két csapat sokat hibázott –, nagyon sok büntetőt kihagytunk, nagyon sok buta eladott labdánk volt, és így nem lehet meccset nyerni. Nagyon nagy szívfájdalmam az, hogy mind a két mérkőzésen – Győrben is és itt is – kikaptunk a Tiszaújvárostól. Ez nagyon-nagyon megnehezíti azt, hogy a nyolcban maradjon a csapatom.

 

SMAFC - Pénzügyőr Sportegyesület 98-93 (22-23, 25-20, 21-25, 30-25)

Látványos, pontgazdag mérkőzésen csaptak össze a felek, mindkét gárda remekül dobott és szésp megoldásokkal operált. A hazaiak végül 57%-os mezőnymutatóval zártak, míg a vendégek 48%-kal fejezték be a meccset, mindkét együttes jól triplázott, a Pénzügyőr pedig ráadásul 35 büntetőt is kiharcolt - a SMAFC csak 18-at, de abból 16-ot is a gyűrűbe küldött. A pontháború utolsó negyede egálról indult, de a legfontosabb játékrészben a hazaiak bizonyultak élesebbnek: 81-82 után egy 10-3-as futással kerültek döntő előnybe az utolsó percekben és onnan már nem volt visszaút. A 39. percben már nyolc ponttal is vezetett a gárda, onnan kapaszkodott kicsit közelebb még a vendég együttes, de veszélyeztetni már nem tudott, hiába Szálas Gábor (29 pont, 12 lepattanó) és Szekeres Ábel (11 pont, 13 gólpassz) dupla-duplája - a hazaiaknál Bakk (28 pont, 5 lepattanó, 4 gólpassz), Czukor (22 pont, 7/12 mezőnyből), valamint Kovács (20 pont, 11 lepattanó, 4 gólpassz( is kitett magáért.

A SMAFC legjobb dobói: Bakk 28/9, Czukor 22/6, Kovács B. 20
A Pénzügyőr legjobb dobói: Szálas 29/21, Horváth Cs. 14/3, Baranyi 12

Meszlényi Róbert, SMAFC: Ha kijöhettek volna a nézők egy nagyon jó mérkőzést láthattak volna. Nagyon örülünk, hogy győzni tudtunk! Ellenfelünk nagyon erős középcsapata a zöld csoportnak és fontos volt, hogy győzzünk. Voltak aggályaink, mert két hétig nem volt mérkőzésünk, és nem tudtuk milyen formában fognak visszatérni a srácok, de hála Istennek abba a formában és abban a ritmusban, mint ahogy abbahagytuk. Mindenképp kiemelném az egyéni teljesítményeket! Volt három extra egyéni teljesítményünk, ami nyilván egy ilyen mérkőzés megnyeréséhez szükséges illetve, amikor a végjátékba belementünk én azt gondolom, hogy szervezettebbek, higgadtabbak, és főleg pontosabbak voltunk. A negyedik negyedben közel hetven százalékkal dobtunk. Azt gondolom így azért nehéz veszíteni. Annak ellenére, hogy az ellenfelünk jóval több büntetőt tudott dobni a mérkőzés folyamán, szerencsénkre nagyon sokat hibáztak és azt gondolom, hogy ez lehet a fő oka, hogy ilyen simán tudtunk nyerni. Örülünk, és nagyon boldogok vagyunk most! Szívből gratulálok a játékosaimnak!

Dr. Bagi Melinda, Pénzügyőr: Köszönjük az ellenfélnek a játékot!

 

Óbudai Kaszások KA - Vásárhelyi Kosársuli 62-68 (16-24, 16-9, 16-15, 14-20)

Nagyon értékes győzelmet aratott a Vásárhely, amely a fordulatos első félidő után nagyszerű utolsó negyeddel nőtt riválisa fölé a forduló rangadóján. A vendégek remekül kezdtek, aztán eléggé bezuhantak és csak kilenc pontot szereztek a második negyedben, majd az utolsó tíz perc egálrólk indult - ott azonban megint hamar megléptek a vásárhelyiek és onnantól mág végig ők jártak előrébb. Az Óbudának volt egy jó időszaka, de összességében támadásban nem tudott igazán érvényesülni ezen a mérkőzésen, míg a vendégek nagyot küzdve elvitték a győzelmet - ezzel utol is érte az Óbudát a második-harmadik helyen.

Az Óbuda legjobb dobói: Kovács B. 17/15, Bencsik 12, Jovanovic 11/3
A Vásárhely legjobb dobói: Varga Z. 13/6, Bálint 12/3, Pavlovic 11/3

Armaghani Saeed, Óbuda: Elsősorban gratulálok a vásárhelyi csapatnak, megérdemelten nyertek, a mérkőzés fontosabb pillanataiban jobban tudtak koncentrálni, mint mi. Folyamatosan futottunk az eredmény után, rövid ideig sikerült átvennünk a vezetést, de nem tudtuk megtartani. Úgy gondolom, hogy egy olyan csapattal álltunk ki, amelyben két fontos játékosunk hiányzott és ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk.

Tóth Tamás, Vásárhely: Kis csapat, kis város, kis költségvetés - nagy szív, nagy győzelem. Sok sikert kívánok a Kaszások csapatának, érjék el komoly céljaikat! Ezúton kívánok jobbulást csapatom egyik oszlopos tagjának, Béres Nándornak, várjuk vissza! Szívből gratulálok a férfi válogatottnak az Eb-kijutáshoz, HAJRÁ MAGYAROK!

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus