Négy játékossal erősít a Cegléd

Olasz Ádám, Dominik Herendic, Orgona Gergő és Dragasevic Veljko érkezik.

A CKE facebook közleményei:

Rutinos középjátékossal erősödik csapatunk!

Az elmúlt két évadot Jászberényben töltő Olasz Ádám Ceglédre teszi át székhelyét, stabilitást adva palánk alatti játékunknak. A 201 centiméter magas játékos korábban megfordult Zalaegerszegen, Pécsen, valamint Szegeden is az A csoportban, a legutóbbi szezonban 11 pontos, 5.7 lepattanós átlagot szállított a JKSE színeiben,

A zalaegerszegi születésű 26 esztendős center egyéves szerződést írt alá klubunkkal.

A szép emlékű, feljutással végződő 2021/22-es idény után a következő szezonban újfent csapatunkat erősíti a kiváló horvát játékmester, Dominik Herendic.

Együttesünk harmadik idei igazolása – Dragasevic Veljkóhoz hasonlóan - a Salgótarjáni KSE-től érkezik, ahol a legutóbbi évadban 12.3 pontot, 8.1 gólpasszt, 7.8 lepattanót, valamint 2.5 labdaszerzést átlagolt 53%-os mezőnymutatóval. 

A 28 esztendős, 193 centiméter magas irányító egyéves szerződést írt alá a Ceglédi KE-vel.

Kiváló mentalitású magasemberrel erősödik a Ceglédi KE, Orgona Gergő csapatunk legújabb tagja!

A 22 esztendős, főként négyes poszton bevethető játékos Veszprémből teszi át székhelyét Ceglédre, korábban megfordult a Kecskemét és a Paks A csoportos együtteseiben is. 
A legutóbbi évadban 22 mérkőzésen lépett pályára az alapszakaszban – 13.1 pontos, 8.6 lepattanós átlaggal zárt, mellyel a Piros csoport második legjobb pattanózója lett. A ceglédi szurkolók a tavaly novemberi CKE – Veszprém találkozón láthatták, akkor 26 pontos, 16 lepattanós dupla-duplát ért el. 

Orgona Gergő egy évre kötelezte el magát csapatunkhoz.

Dragasevic Veljko a Ceglédi KE játékosa!

Csapatunk első új igazolása a bajnokság egyik legjobb pontszerzője. Korábban az A csoportban is megfordult a PVSK és az OSE Lions együttesében, a legutóbbi két évadban a Salgótarjáni KSE-t erősítette. A 2021/22-es szezonban 17.1 pontot szállított 45%-os triplamutatóval, 2022/23-ban pedig 19 pontos átlagát 40%-os triplázással érte el.

A 26 esztendős, 194 centiméter magas hátvéd-bedobó egyéves szerződést írt alá klubunkkal.

 

Fotók, slide: Ceglédi KE - CKE facebook

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus