Tripla-dupla Podcas 105. részt: Wittmann Krisztián

A magyar kosarasok rangidőse és a Kecskemét élő legendája beszélt többek mellett a Kecskemét idei szerepléséről.


A magyar kosarasok rangidőse, a Kecskemét élő legendája, a fura pózból eldobott- és félpályás triplák elismert nagymestere a 2021-es év utolsó játékosa, aki a podcastben vendégeskedik!

Wittmann Krisztiánnal mindenről beszélünk, ami a Kecskemét idei szereplését érinti, de szóba kerül a mini pingpong az öltözőben, az all-time kedvenc ötöse kiegészítve egy hatodik emberrel, és hogy egy félpályás tripladobót ki nyerne, ő vagy Voja.

A beszélgetés még december 16-án készült egy kecskeméti étteremben, ezért az elején hallható hangzavarért szíves elnézéseteket kérem.

Azóta történt sok-sok érdekesség a bajnokságban, már nem veretlen a Falco, edzőt cserélt a Pécs és utolsó másodperces szolnoki tripla törte össze a zalai szíveket (melyek már eddig is eléggé töröttek voltak valószínűleg). Ezekről is fogunk természetesen beszélni a következő értékelőben, ami a két ünnep között várható.

 

Minden kedves hallgatónak nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!


Házigazda: Magyar Dávid
Vendég: Wittmann Krisztián

Hallgasd meg a legújabb epizódot és persze iratkozz fel! Elérhető Spotify-on, Apple Podcastsen vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz!

Lájkolj Facebook-on, kövess Instagramon!
Minden link egy helyen: https://linktr.ee/tripladupla

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus