Videó: legendás "elsőzések" évfordulóira emlékezhettünk a héten

Április 10-én a Kaposvár első kupagyőzelmének, 11-én az Olaj, 12-én a Körmend első bajnoki címének évfordulóját ünnepelhették a csapatok drukkerei.

2004. április 10-én a Kaposvár az Alba ellen Székesfehérváron szerezte meg története első és mindmáig egyetlen kupagyőzelmét - később a szezon végén a duplázást is megcsinálták. A Kapospont néhány perces videós összefoglalója ide kattintva tekinthető meg. 

1991. április 11-én a Szolnoki Olaj 2-1-es előnnyel utazhatott Zalaegerszegre a bajnoki döntő negyedik felvonására. Addig minden meccset hozott a rendező csapat, ez a sorozat itt megszakadt, így a Tisza-parti város története első bajnoki címét szerezte meg. Az Olaj TV osztotta meg az alábbi, 4. negyedet és ünneplést megörökítő felvételt:

1987. április 12-én a bajnoki döntő harmadik mérkőzésén fogadta a Körmendi Dózsa MTE gárdája a rekordbajnok Budapesti Honvédot, és győzelmükkel meg is szereztek a klub történetének első bajnoki címét - érdekesség, hogy ez volt az első bajnoki cím, amelyet nem fővárosi csapat nyert. Az MTE TV által közzétett teljes meccsfelvétel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus