Danilo Ostojic marad Zalaegerszegen

Simó Bence is hosszabbított.

A Zalakerámia ZTE KK közleménye:

A Zalakerámia ZTE KK vezetése továbbra is azon dolgozik, hogy minél korábban kialakuljon a következő szezonra a keretünk. Ennek eredményeként jelenthetjük be, hogy a szerb Danilo Ostojic és Simó Bence újabb egy évre kötelezte el magát együttesünkhöz.

Danilo Ostojic tavaly nyáron érkezett hozzánk és teljesítményével kivívta a szakmai vezetés és szurkolók elismerését, így újabb szerződést ajánlottunk neki, amit elfogadott, ahogy saját nevelésű játékosunk, Simó Bence is. Mindketten csapatunk tagjai lesznek a következő szezonban, új vezetőedzőnk, Lubomir Ruzicka egyetértésével.

- Danilo Ostijic oszlopos tagja volt az elmúlt szezonban csapatunknak, az ő megtartása fontos szempont volt az igazolási taktikánknak – mondta el honlapunknak Bencze Tamás szakmai igazgató. - Régen sikerült már légióst megtartani a csapatnál, de Danilo is kifejtette, hogy szeret itt játszani és szereti azt a miliőt, ami körülveszi a csapatot. Új szakvezetőnkkel sokat beszélt erről, így nem volt számára kérdés, hogy hosszabbítson. Simó Bence saját nevelésű kosarasunk, aki kevesebb szerepet kapott az elmúlt két szezon során, de továbbra is tartani akarjuk azt az elvet, hogy öt U23-as játékos tagja legyen a keretünknek. Ő teljes mértékben beleillik ebbe a koncepcióba. Polster Attila viszont távozik, máshol szeretné kipróbálni magát, amihez sok sikert kívánunk neki és köszönjük mindazt, amit csapatunkért tett az elmúlt szezonok során.

 

Fotók, slide: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus