Élőben a 3x3 Eb-selejtezők első napja

Andorrában játszik Eb-selejtezőt férfi és női 3x3 válogatottunk - 11:30-tól és 12:30-tól, majd délután 16:30-tól és 17:20-tól lép pályára két csapatunk.

A hunbasket.hu felvezetője a mai 3x3 Eb-selejtezők előtt:

Megkezdi az Európa-bajnoki selejtezőket férfi és női 3x3 válogatottunk Andorrában. 

Először a hölgyek lépnek pályára, 11:30-tól láthatjuk Bozóki Bettináékat Szerbia ellen, ezt követően az urak 12:30-tól a vb-ezüstérmes Hollandiával néznek farkasszemet.  

16:30-as kezdéssel újfent a férfiak meccselnek, ezúttal Svájccal, majd Károlyi Andreáék zárják a sort Észtország ellen, 17:20-tól.

Az idei andorrai eb-selejtezőn 9 női és 8 férfi csapat vesz részt. A hölgyektől négy, a férfi mezőnyből pedig három csapat vívhatja ki a szeptemberi, bukaresti eb-n való indulás jogát. 

A női mezőnyben a mieink mellett ott találjuk a friss vb-győztes Olaszországot, valamint a szintén erős spanyolokat, míg az uraknál a már említett hollandokon kívül a jelentős játékerőt képviselő Szlovéniát, Ukrajnát, valamint a szintén nem lebecsülendő cseheket.  

Női válogatottunkat a manilai vb-n is látott Medgyessy Dóra - Ruják Nóra - Theodoreán Alexandra - Bozóki Bettina négyes alkotja, míg a férfiak a Mohácsi Máté - Ivosev Tamás - Bíró Olivér - Kerpel-Fronius Balázs összeállításban lépnek pályára.  

A selejtezők ma és holnap zajlanak, minden mérkőzés élőben követhető az alábbi linken:

Forrás - hunbasket.hu
Foto, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus