Ivkovics Sztojan napi kapcsolatban áll a szövetséggel

A szövetségi kapitány szerint a legfontosabb most az egészség, lehetséges egy válogatott edzőtábor nyáron, a kaposvári jövője egyelőre bizonytalan. 

Ivkovics Sztojan az M4 Sportnak nyilatkozott a teljes interjú ide kattintva olvasható és tekinthető meg::

"Jelenleg nem ez a fontos, mi lesz a jövőben, én sem foglalkozom mikor lesz az Eb. Az a fontos most, hogy vagyunk. A családom, a kosárlabdázók tudtommal jól vannak. Fegyelem, tudás és kitartás! Ez a három dolog kell, hogy azt az alattomos ellenséget le tudjuk győzni" - mondta a szakember.

Úgy véli, az MKOSZ nagyon jó döntést hozott, hogy még időben, elsők között lezárta a bajnokságot, megóvta a közösséget. Bízik benne, augusztusban újra elkezdhetnek dolgozni és sikerülnek a terveik.

"Nem terveztünk nyárra egy felkészülést, de a főtitkár úrral egyeztetni fogok, hogy augusztusra iktassunk be egy tíznapos edzőtábort, mert a játékosok nagyon sokat nem edzettek. Nem csak a válogatott miatt, de kell a játékosoknak egy átmeneti edzésprogram, amire szükségük van a kényszerpihenő után" - mondta a szakember, aki elárulta, heti kapcsolatban van a szövetség vezetőivel, de személyesen nem találkoznak, hiszen mindenki tudja, hogy mi a feladata és meg tudják oldani."

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus