Kovács Somával erősít az NB I/B Zöld csoportjának bajnoka

Az NB I/B Piros csoportjának újonca egy igen komoly igazolással indított.

A primabasket.hu közleménye:

A BKG PRIMA SE együttese már július 30-án megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra. A balatoni edzőtábort követően a csapat legújabb játékosa, Kovács Soma is csatlakozott a kosokhoz. Az előző szezonban a Veszprém gárdájának volt húzóembere, aki 30,8 perc alatt 15.4 pontot, 6.1 lepattanót, 3,0 asszisztot és 2,1 szerzett labdát átlagolt mérkőzésenként.


Eltöltöttél egy hetet az új klubodnál, hogy érzed magad a csapatban?

Az első hét után remekül érzem magam, már az első edzésen egyértelművé vált számomra, hogy milyen összeszokott társasághoz kerültem, ahol minőségi szakmai munka folyik. A csapattársak nagyon segítőkészek voltak, segítették a mihamarabbi beilleszkedésemet a csapatba.

Lehet, hogy korai a kérdés, de milyen céllal vágsz/vágtok neki a szezonnak?

Ebben a bajnokságban ez egy új csapat, ennek ellenére úgy gondolom, hogy az egyik legütőképesebb alakulat leszünk, akikkel bizony számolni kell minden ellenfélnek.

Szeretnénk, hogy a szurkolóink jobban megismerjenek, elmondanád nekik, hogy miért a 26-os mezszámot választottad?

A mezszámom évek óta a 6-os volt, de mivel az már foglalt volt, így egy számomra kedves számot választottam. Leghűségesebb rajongómmal, azaz a Párommal a 26-os a közös szerencseszámunk. Érdekesség, hogy Edina névnapja és születésnapja is erre a dátumra esik.

Van valamilyen mérkőzés előtti babonád vagy szokásod?

Mérkőzés előtti babonám nincsen, általában lazítok és zenét hallgatok meccs előtt.

Ki a kedvenc kosarasod és melyik a kedvenc csapatod?

Őszintén szólva kedvenc kosarasom nincs, de ha már van egy ilyen kérdés, akkor talán Tracy McGradyt mondanám. A kedvenc csapatom mindig az aktuális csapatom, így mást nem is mondhatok: Hajrá Prima! Hajrá Batyi!

Fotó - veol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus