Megvan a Pécs harmadik légiósa!

Devonta White is csatlakozik a Pécsi VSK-PANNONPOWER 2014/2015-ös keretéhez - jelentették be a klub vezetői.

"Hosszas keresgélés után pont került a harmadik légiós kiválasztásának végére. Veljko Budimirhez és Martin Pahlmbladhoz hasonlóan Devonta White is jövő héten csatlakozik a Pécs felnőtt csapatának felkészüléséhez.

A 22 éves 180 centis rookie impozáns mutatókkal dicsekedhetett az NCAA-ben a Georgia State csapatában. Az elmúlt szezonban 34 mérkőzésen 11,2 pontot, 2,6 lepattanót és 4,3 asszisztot átlagolt az egyetemi bajnokságban.

Csirke Ferenc elárulta, nem csak a dobásokat, hanem főképp a játékstílust és a technikai repertoárt figyelte a kiválasztás során. - Sok játékost néztünk, de válogatás közben a büdzsére is tekintettel kellett lennünk, úgy érzem, ár-érték arányban jól választottunk, remélem, a következő hetek, hónapok is ezt igazolják majd - nyilatkozta a vezetőedző a kiválasztásról. - White az egyetemen sok kettő-kettőt játszott, ez nekünk fontos, hiszen nem minden rookie irányítóról mondható el. Robbanékony, gyors játékos, aki ha azt nyújtja, amire számítok, akkor jól kiegészíti majd a csapatunkat."

Forrás: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus