Szeptember 8-án rendezik a Fűzy Ákos – Tapodi Péter emlékmérkőzést

Tízéves évfordulójához érkezett az UNI-Győr egyik legnagyobb tragédiája.

Tízéves évfordulójához érkezett az UNI-Győr egyik legnagyobb tragédiája, amikor is a klub mérkőzésre tartó busza személyautóval ütközött Vitnyédnél. Az ütközés során Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter sportigazgató életét vesztette, többen pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szereztek. - olvasható a hunbasket.hu-n.

Immáron hagyomány, hogy a baleset évfordulójához közel emlékmérkőzéssel elevenítik fel Győrben elhunyt barátaik emlékét. Idén külföldi csapat, a brit bajnok London Lions érkezik az Egyetemi sportcsarnokba. Az angolok selejteznek az Euroligába, éppen egy másik magyar csapat, a DVTK HUN-Therm ellen.

A győri klub honlapja emlékeztet, ahogyan az előző években megszokható volt, ezúttal is mindössze egy labda a belépő a találkozóra, amelyet a csapatok bemutatása után kell a pályára dobni. A labdákat később győri iskoláknak és óvodáknak ajánlják fel, ezért is fontos, hogy minél több labdát hozzanak a kilátogatók. Döntsük meg az eddigi rekordot! –  szól az UNI-Győr felhívása.

A győri utánpótlás is emléktornát játszik, a felnőtt mérkőzés utáni napon, szeptember 9-én. Az UNI Győr NKA két korosztálya is pályára lép, az U18-as együttes az Egyetemi sportcsarnokban, míg az U14-es csapat a Kiscsarnokban.

Forrás: SERCO UNI-Győr

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus