Újabb amerikai játékos csatlakozott a Szedeák keretéhez

Noah Locke az előző idényt az NCAA-ben szereplő Providence Friars csapatánál töltötte.

Az SZTE Szedeák közleménye:

De’Quon Lake után újabb amerikai játékos csatlakozott az SZTE-Szedeák keretéhez.

A 24 éves, 191 cm magas Noah Locke az előző idényt az NCAA-ben szereplő Providence Friars csapatánál töltötte, 33 mérkőzésen átlagban 28 perc alatt 11 pontot szerzett, a triplákat 38.5 százalékos pontossággal dobta. A kettes és hármas poszton bevethető kosaras kedden este érkezett meg Szegedre és a mai napon már be is kapcsolódik a közös munkába első európai csapatában.

Új játékosunk egy igazi kosaras családból származik.

A bátyám, Kayel már évek óta profi játékos, számos országban megfordult Európában. A szüleim, valamint a húgom is kosárlabdáznak, úgyhogy otthon tényleg minden a kosárlabdáról szól. Készen állok az európai kihívásra, egész életemben arról álmodtam, hogy profi játékos legyek – nyilatkozta Noah Locke.

Noah ugyan most érkezett csapatunkhoz, de mégsem ismeretlen számára a közeg, hiszen jó barátságot ápol korábbi játékosunkkal, Keandre Cookal.

Jóban vagyunk Keandre-vel, és együtt is edzettem vele az Egyesült Államokban. Sok jó, és hasznos információt kaptam tőle a klubról, valamint Magyarországról is – tette hozzá új játékosunk.

Fotó, slide: szte-szedeak.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus