Visszatérhet a PVSK-VEOLIA magasembere

Krivacsevics Márkót nem a vírus, hanem egy sérülés kényszerítette eddig az oldalvonalon kívülre.

fotó: pvsk-panthers.hu

A PVSK honlapja írta meg, hogy a nyáron megszerzett magasember bokaszalagja rakoncátlankodott:

Egyik nyári szerzeményünk, Krivacsevics Márkó eddig csupán néhány percet játszhatott a bajnokság során. Még a szezonnyitó, Kaposvár elleni derbin léphetett pályára, azóta viszont még a meccskeretben sem találkozhattunk a nevével.

Ezekben a vírusos időkben az ember persze rögvest rosszra gondolna, azonban szó sem volt betegségről az esetében.

- Azon kevesek közé tartozok, akinek eddig az összes koronavírus-tesztje negatív lett – mesélte el érdeklődésünkre fiatal játékosunk. - Cserébe viszont még októberben megsérültem az egyik az edzésen. Egy zsákolás után, a földre érkezéskor aláfordult a bokám. Nem tűnt elsőre komolynak. Este pihentettem, és másnap megpróbáltam vele edzeni, de nem ment. Elmentem orvoshoz, ahol megröntgenezték és ultrahangozták a bokámat, akkor derült ki, hogy részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem.

Azért is volt ez nagyon kellemetlen Krivacsevics számára, mert épp ez a bokája már korábban is megsérült. Nem volt tehát más választás, pihenőre kellett vonulnia. Egy teljes hónapig nem tudott edzeni, de a közelmúltban végre visszatérhetett a csarnokba.

- Most már a csapattal együtt készülök, a lábam szerencsére rendben van – mondta. - Amíg otthon voltam, azért folyamatosan kondiztam, így az erőnlétem rendben van, viszont azt érzem, hogy tüdőben még nem vagyok száz százalékos állapotban. Azonban szép lassan ez is helyre fog jönni. Én úgy készülök, hogy a Sopron ellen már ismét a szakmai stáb rendelkezésére fogok állni. Ha bizalmat szavaznak nekem az edzők, most már végre visszatérhetek a pályára.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus